hiss




-Uggs
Ja? vem hissar inte den snyggaste och skönste skon..? Jag behöver inte säga så mycket mer, helt klart den bästa och finaste skon...




-Kuddkrig
haha, det är så kul! man skrattar väldigt mycket och man ska ha mjuka kuddar annars kan det göra ont när man kastar en kudde i fejset på nån! men kuddkrig hissar jag verkligen...

-GinaTricot
Love it! Ja, deras kläder är så snygga. Så mogna, på nåt sätt.. men vem har inte nåt klädesplagg från Gina? Ingen, alla älskar GinaTricot. That´s it.

-Isabelle Strömberg
Mjaouu, blir så glad när jag ska gå in på hennes blogg! Hon är den bästa bloggerskan i hela Sverige. Dessie, Kisse.. släng er i väggen!



-Youtube
Japp, brukar gå in där när jag ska lyssna på musik. Men på våran data är youtube lite seg, men whatever! bästa sidan om man ska lyssna på musik eller andra roliga klipp..

-Tjocka halsdukar
Det bästa på hösten, helt klart. Så varmt, skönt, fint och jäkligt snyggt med en virad halsduk runt halsen. Mjaou!



-Skriva berättelser
Det äger! I alla fall att skriva på datan. Om man srkiver för hand blir det typ bara jobbigt, men det är också kul.
Man får liksom hitta på vem det ska handla om, vad det ska handla om och hur det slutar och mycket mer! Skitkul..

-Shoppa
Det är så himla kul att shoppa. Man kan shoppa med kompisar, mamma eller hela familjen! Lika kul varje gång. Och det är ju extra kul om man hittar nåt man verkligen gillar!



-Choklad
Haha, det är ju bara för gott... i alla fall marabou. Men har ju också andra favoriter som sportlunch och kexchoklad. Så jäkla gott..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0