Nya saker till Cindy



Den är rosa !



Koppel.. Sött va ?!



Så ser kopplet ut på närmare håll..



tack mamma o pappa !



Tack mamma och pappa. Älskar er !
Älskar oxå sega gubbar, choklad och björn vitaminer som jag fick från er.


Dom har ju som sagt varit i Norge medans Emma och jag var hos mormor och morfar !
Och dom kom hem med det här till oss. Tack ännu en gång !



och chokladkalendar såklart.. ♥


CINDY

Sådär. Nu har vi äntligen kommit hem ! Vi var iof hemma vid 3. Menmen. Som sagt så är Cindy med oss. Hon är så söt ! Ingen kan känna den här underbara känslan. Det är känns verkligen otroligt bra just nu. Så fort man ser lilla valpen blir man gald. Hon är inte ett dugg blyg och vill bara leka, hon har gått runt i nästan hela huset. Bara övervåningen för hon kan inte gå i trappor än. Älskar dig Cindy ♥



Emma som håller i Cindy.
Hon satt ju i våra knän på vägen hem i bilen.



SÖTNOS <3


IGÅR

Hej bloggen !

Idag är jag som sagt ledig från skolan. Fan vad man har längtat efter den här dagen ! Ska hämta Cindy nu.
Men bloggar lite snabbt om igår.

Igår hade Rasmus hockeymatch igen. Vet inte hur det gick, men morfar skjutsade hem Eve, Emma och jag. juste ! vi bakade pepparkakshus också som jag tog hem för ingen annan ville ha det, hehe. Men på vägen hem åt vi på donkan som morfar säger. Donken, med andra ord. Hehe. Sen var alltså Eve, Emma och jag hemma hos oss. Vi åt donken och kollade på gossip girl och lite mera. Sen kom rasmus dit, vi körde 123 men Eve satt och smsade såklart, hon har typ feber elr så ! krya.. ifall du har det alltså (: Föräldrarna kom vid 10 och då åkte Eve och Rasse hem. Sen la jag mig typ..

Nu ska vi åka.



BANDY !



Vårt snygga pepparkakshus.


Kommer mer bilder senare.
Kram !


Affären

Godmorgon !

Fast vaknade vid halv 12 men aja. Nu ska Eve, jag och Sally gå till affären för vi ska göra ett pepparkakshus ! Kul va ? Haha.



Så snyggt kommer det att bli !
Bloggar mera senare ♥


HELLO KITTY

Jag har börjat gilla Hello Kitty. Önskar mig typ ett gosedjur till jul och en almanacka. Hehe, kul ! Typ lite barnsligt men whatever, har ju en ny reflex you know... hehe.

Lovisa gillar hello kitty !



Innebandymatch !

Hej bloggen !

Vi kom hem kanske för några timmar sen från Eves bandymatch. Tyvärr så förlorade dom men Eve gjorde ett mål, hehe. Vi var också i en leksaks affär och hund, katt affär och tog en korv ! Mmh. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Vi typ fikade alldeles nyss. Pepparkakor, Bullar och Mums mums som Eve tryckte rakt upp i mitt ansikte, haha !
Kram (:

önskelista



• KLÄDER

• LOCKTÅNG

• MILEY CYRUS SKIVA

• PENGAR

• HELLO KITTY ALMANACKA

• LAPTOP

• ROSETTER I HÅRET


godmorgon

Godmorgon bloggen !

Har ni sovit gott ? Inte jag. Först kom Sally in och skulle störa och bli klappad hela tiden. Sen lägger sig Rut, asso en katt, vid mina fötter så jag kan inte sträcka mig eller något. Men vi gick upp vid halv 10 tror jag. Nu har jag gjort ordning mig, ska bara fixa kläder... Sen ska Emma och Jag kolla på Eves bandymatch, rasmus har hockeyträning just nu.



PUSS ♥


DAGEN.

Så. Idag var jag i skolan. Vi var med 6årsbarnen och lekte borbro breja med dom.. elr vad det nu heter ! Det var kul. Hahah. Spanska, EV, Idrott och engelska hade vi annars. Glosförhöret gick väl så där på engelskan. Gissade på vissa, hade inte tränat speciellt mycket !

Sen gick vi hem. Jag packade klart och var ute med kaninerna. Dom e ju så söta ! Dom fick nystädade burar oxå. Fanny, Sofia och Olivia skulle typ mata dom nu när vi är här.

Nu är ju som sagt rasmus på hockeymatch, han kommer hem halv 10. Vi har också vart vid Ica och köpt lite godis till idol ju. Cirkus möller m.m. Men nu ska Emma, Eve och jag spela ett spel.

Morfar kom precis hem från promenad med Sally !



<3

Ska kolla på idol nu ju. Det har iof börjat !
GODNATT (ska inte lägga mig än )


MAT

Nu ska vi äta lite mat. Är som sagt hos mormor och morfar. Rasmus är på hockeymatch men Eve, Emma, Jag och hunden Sally är här med mormor och morfar. Vi ska i alla fall äta tacos nu, bloggar snart !


sova över hos m & m

Ja ! Dags att packa eftersom jag inte hinner det i morgon. Mamma och pappa ska dra till norge med typ några vänner och så känner vi några som bor där. Men jag får inte följa med ! Taskig vah ?! Haha. Skoja. Jag ska till mormor och morfar och sova där hela helgen. Eve & Rasmus kommer också och då blir det ju ännu roligare, hehe. Längtar lite faktiskt.. Men kommer säkert bli lite blogg där, kasnke inte så många bilder. men men
Vi ses i morgon, tror jag !



hahaa.. bjuder på den, mina läsare !



Såhär såg jag ut på julmarknaden som var idag dårrå.. (:


julmarknad

Kom precis hem från julmarknaden, pappa skjutsade hem mig, hehe. Men det var kul, känner ju mig mycket bättre helt plötisigt så det var bra i alla fall. Först kom Emma hem dårrå och senare kom Emma och Fanny, så alla vi fyra gick till pizzan. Åt kanske 2 bitar, haha och drack inget vatten.. men Emma tog lite av min, hhe. Blev inte så många bilder men jag hade i alla fall skitkul, sen kom typ alla och då ståg jag och sålde lite. Vårat fotbollslag hade ett bord där, jag hade bakat kokosbollar men köpte tillbaks lite av det, HAHA !
Sen köpte jag en Hello Kitty reflex, mjaou.. sen köpte nästan alla den oxå... Men ja. Var för det mesta skitkallt men det var kul. Det var enormt med folk i alla fall, några står ju fortfarande kvar och säljer !

BILDER <3



Pizza. Typ det, jag lämnade, haha.





MJAOOU <3



Emma... Don´t ask ! <3



Kokosbollar.
Bakade av mio !




high school musical 2

Den filmen har jag kollat på. Vi har typ inga bra filmer längre, men den funkade ! Somnade till lite också. Ja, om ni inte hade listat ut det än så är jag hemma idag.. är så seg och trött ! men kommer typ vara med på julmarknaden seanre, hoppas på det i alla fall.
kram !



Vad tycker ni om den filmen ?
Vilken är bäst.. 1, 2 elr 3 ?



dålig uppdatering

igår blev det ingen blogg, ledsen för det men det var som vanligt.

idag gick hem vid andra lektionen, mådde inte bra ju. så jag gick hem, när jag skulle låsa upp kom jag på att jag inte hade någon nyckel eller mobil så jag var tvungen att gå tillbaks till skolan och ta nyckeln från Emma. Och som sagt är det ganska så långt, i alla fall att gå tre gånger !

aja, nu är jag hemma och kollat på film. Mamma kom hem med donken ! Tack !

puss


GODNATT

Säger godnatt för idag.
Blev inte så bra uppdatering typ, men aja.
Bloggar väl mer i morgon !
Ska göra läxan nu, stackars mig...
Men mmh.



Jag i somras !
Lägg märke till mina ben, skitbruna haha !

Ses ! ♥


..

Hej bloggen !

Orkade inte blogga på ett tag.
Men efter den tråkiga skolan ofc gick
Emma, Ida, Fanny och jag till småbarnen och var med dom.
Innan det åt vi pizza.
Men vi ritade, spelade spel typ.
Det e kul, men sen var vi tvungna att gå.
Då gick jag hem, åt pepparkakor och satt med vid tv.
För jag hade så otroligt ont i huvudet !
Har typ haft det hela dan...



www.emmawidstrand.blogg.se asso hon tog typ bilden !
Men Ida på bilden ! Pizza <3
haha !


GOSSIP GIRL



Ni missar väl inte gossip girl idag ?!
Haha, det ända som är bra på söndagar typ.... annars är det ju tråkiga läxor m.m.

GODNATT ♥

ska inte lägga mig än, haha.


HEMMA

chacha bloggen !

Nu så har vi kommit hem dåra. Först gick vi till kiosken där jag köpte choklad och klubba. Gotti. Sen kom mamma och pappa och hämtade upp oss, då lämnade vi Emma hemma hos henne också. Senare åkte vi vidare till någon hund&katt affär vid kungens kurva. Det blev nästan en timme tittandes på koppel, men vi vet ju inte hur stor hon blir/är så vi tar det senare.. Jag blev oxå kär i en rosa matskål med ett silverhjärta där det stod princess på ! Men den blev det inte, haha. Det blev två silverskålar istället, boring ! haha aja. På vägen hem handlade vi lite mat, fast jag satt kvar i bilen. Men nu är jag då hemma !



På väg mot kiosken, BJUDER !



Haha.. OJ !
Emma & Emma <3



Den blev det till Cindy !



CINDY <3



& två matskålar !


kiosken

Nu drar vi en liten snabbis till kiosken för att handla lite till oss och så. Haha ! Blir bilder och så senare !


godmorgon

Godmorgon bloggen !

Nu har vi vaknat. Okej, typ för en timme sen så vi har ätit lite frukost. Vi ska typ spela lite sims nu, det är kul !
här kommer typ några bilder från igår.



Potatisbollar och Lövbiff, haha. Me like !



Jag och Emma.



Haha !



SODA STREAM'



Emma som åt, hehe !



HAHA ?!



Det ser ut som jag har löshår.. ?! Hehe.


SOLCHIPS



Äter det just nu ! Så himla gott..
Gillar den blåa påsen oxå, så himla goda !


BILD



Förra gången Emma sovde över här, Fanny var med då oxå <3


hemma från träningen

Nu har jag kommit hem från fotbollsträningen, det gick bra !
Så jag har duschat också
sen satte jag på mig myskläder ! skönt.
Sen så är Emma här också dom kollar på tv ofc.
Hon ska ju sova här, ni missar väl inte robinsson idag ?!
Vi ska i alla fall kolla på det, hehe. Spännande..



Me, just nu ! <3




fotbollsträning

Nu har den där dumma fotbollsträningen börjat ! gillar inte att träna  där vi ska träna för det är oftast skitkallt och det ska liksom kallas för inomhus ! haha. Sen så ska vi oxå träna med ett annat lag, vi ska visa dom !
men nu ska jag ut med kaninerna sen är det bara att göra odrning sig för träningen och då ska Emma sova över här, det ska bli kul !



Godmorgon btw !



Gothia Cup 09 ! <3


GODNATT BLOGGEN

Godnatt. Bloggar kanske lite mera i morgon, ni vet ! ♥

hiss diss



Figo
Hehe. Måste ju hissa Figo ! Han är så speciell och söt, rolig och helt underbar. Jag älskar honom. Så fort man kramar någon annan blir han avundsjuk och slickar en.. aw ! Saknar Figo !

Småbarn
Ja, vem gillar inte små gulliga småbarn ? Okej. Sex åringar är ju så söta så det inte är klokt. Vi brukar ju vara med dom nu för tiden ! Deras skratt, kramar och allting !



Skolan
Jag gillar inte skolan för jag tycker att nästan alla ämnerna är tråkiga.. Rasterna är ofc roliga men diss på att man ska sitta i ett klassrum och arbeta om Gustav Vasa eller så ?! Jag gillar verkligen inte det. Men vad gör man inte, man är liksom tvungen !

Inget mat hemma
Vi har typ inte haft nån mat hemma hos oss på rätt så länge ! Då måste man ta några mackor som är äckliga eller så. Hellre typ bagett eller vanilj youghurt med flingor, haha !

...

Hej bloggen !

Idag var det ju som sagt skola. Vi gjorde lite olika saker men framför allt åkte vi till nån barnkonvet.... ja. Haha, vet ej vad det heter ! Men vi fick bullar och saft. Det var typ nån utställning på stadshuset om barnens rättigheter, den fyllde 20 år i dag och alla barn som var där skulle skrika. Haha. Efter skolan gick Emma, Emma, Fanny, Ida och jag till sexårs och var med småbarnen. Vi ritade, gungade, mamma pappa barn och spelade spel. Dom är så roliga ! Sen kramar vi alltid dom innan vi går. Emma k följde med hem och vi var lite med Figo och åt pepparkakor med mjölk. Gott ! Sen så åkte Emma hem, då spelade vi lite fotboll med Figo. Och sen åkte vi till Enhörna för där skulle Figo vara. Om två veckor kommer han till Gunnel och Jocke igen som är i Thailand. Så nu är inte vi hundvakt längre :( Men han har det ju bra där !

Ikväll blir det räkmacka, gillar inte räkor men jag tar ägg och ost macka ! .. !



Jag och Figo för några är sedan, typ 4 år sen.
Saknar dig redan !


me love picnik !







Ja, jag älskar picnik.. Kanske inte den bästa sidan av alla, men man kan liksom göra vad man vill där ! Är jag bra på picnik, eller något annat ?!


JulDesginen !

Ja, den kom lite före än väntat, men who cares ?! Vat tycker ni da ? Fin, ful, konsitg, snygg, annorulunda ?! <3

HOME !

Nu är jag hemma, bara så ni vet. Vi slutade en timme tidigare, skönt.. ! Skolan var väl tråkig, men rasten var kul.. Typ alla tjejer gick till fritids och var med dom små. So sweet ! Sen kramade vi dom och så.. haha.
Men vi har varit ute med Figo två gånger, Ida följde med en gång. Sen blir det en promenad senare ! Pepparkakor och mjölk till mellis ofc.

Kram !

lite bilder..

Usch ! Jag har ju varit jätteliten och söt som attans. Dock blir det inte bilder på det men kollade lite på foton från mammas. Här kommer några bilder.



Spaninen 08.



Fjällen. i början av det här året !!
Eve, jag och pappa.



Jag städar kaninburen !
När kan det ha vart ? Typ 04 ..?



Söt och nyvaken ! Kolla mitt hår.. skitsnyggt ?! haha.
Vet inte vad jag fyllde här.. kanske 7 ? (:



Emma och jag.
Grekland 0...



Jag på klädsim ! (:



BRATZPARTY !

Så, det var alla bilder. Nu ska vi ut med Figo, alla tre. Det spöregnar !
haha. Kanske inte bloggar mera för idag.




Titta vad jag fick !



Mamma kom hem med dom ! Ett par till Emma och ett par till mig. Tack så mycket !
Julafton för mig varje dag ju  NOT. Låter som Dessie och det är det sista jag vill göra, hahaha.
Men dom är från granngården i alla fall. Vi har handlat där så många gånger,
att vi kommer få köpa lite gratis saker åt Cindy. Jupp. Nice vah ?

Puss ♥


DAGEN

Hej !

Ni får ursäkta, men jag har ingen lust att sätta mig vid datan precis när vi kommit hem. Pallar inte. Men nu blir det blogg. I skolan var ganska så många sjuka, svinsprutan igår, ni vet ! och sen så gick några hem under dagen för dom mådde inte bra. Försökte se dålig ut, men Carina sa att jag mådde bra och fick inte gå hem.. haha. Men vi gick en promenad och Carina läste högt i stället för att jobba med so. Skönt ! Sen hade vi språk, var såklart skitstökigt och vissa killar kan integöra tävlingar på skoj eller så. Dom blir typ skitsura om dom förlorar. Jag var i deras lag, stackars mig (Y) haha. Sen gick vi hem.

Då gick Emma och jag ut med kaninerna. Eller asso inte så vi gick en promenad... det pallar inte Dessie eller Polly.. ! Och Figo, han satt i fönstret och kollade på oss när vi städade i burarna och så. Sen när vi kom in blev han skitglad och skuttade upp och ner ! Mmh.. Vi gick en promenad med han också. Hehe. Det vräkte ner ! Så Figo blev blöt, jag med !

Här får ni lite bilder på Figo ♥



söt, or what ?! ♥



Han hade sin lilla reflexväst !



Han duschar.. !













TIPS



Desperate Housewives.

Jag älskar den serien ! Den kan handla om allt mellan himmel och jord. Serien handlar väl mest om dom där desperata hemmafruar vilket är roligt, spännande och underhållande !
 Dock kan serien bli lite väl rörig och så ibland och mycket händer på samma gång men för det mesta är serien grymt bra !



Greys anatomy.

Har inte följt serien så speciellt länge. Men tycker den är jättebra fast det kanske är lite konstigt att alla på sjukhuset är tillsammans med nån som jobbar där och det leder mest till bråk. Det är väl det som serien handlar om ?! Kan vara lite tröttsamt engligt mig.



Svenska hemmafuruar.

Eller vad det nu heter.. ! Har glömt bort eftersom det inte visats på länge. Hehe, aja. Serien är superrolig och patetisk, men det är ju det som gör den underhållande.. eller ? Alla fruarna är ju lite speciella. Hon som gav sin familj ett kylskåp med massa gott i när hon hde tjänat pengar alldeles själv.
Hon är bara för rolig och snäll verkar det som. Älskar i alla fall det programmet, det är underhållande !



Mammas pojkar.

Kanske kollat på ett avsnitt.. Mer har jag inte gjort. Men kompisar har ju berättat och engligt mig verkar det underhållande osv. När en mamma säger jag förbannar dig eller nånting. Haha ! Men ska som sagt börja kolla på det nu ! Redan nu verkar det bra ?!



Gossip Girl.

Älskar serien ! Nu går ju säsong 3 på tv. Och Hilary Duff är med, kul va ? Söndagar klockan 7 på tv 3. Ni får inte missa ! Den hetaste serien, elr ?
Tycker i alla fall att den handlar om allt och det händer alltid något.. än så länge har jag inte tröttnat i alla fall... Haha.


blogg !

Hej !

Idag i skolan var det som vanligt förrutom att efter sista lektionen gick man upp till biblioteket för att ta spruta. Ni vet, svininfluensan. Hehe, jag kanske är lite känslig men gosh vad det gjorde ont ! Carina såg att jag var nervös så hon frågade mig om jag mådde bra. Men allt gick bra tillslut. Alla var väl lite rädda i början, antagligen. Men men. Sen följde Emma med hem. Vi satt bara vid köksön och prata, ingen av oss orkade gå ner till datan och blogga. Haha. Men alla vi har ont i armen ( spurtan ), råkade slå till Emma där, men inte hårt.. aja. Vid halv 4 kom Figo hit och hans matte Gunnel. Hon lämnade lite saker, som ni kanske vet ska ju vi vara hundvakt... Så, Emma hälsade lite på Figo och så. Inte första gången dom ses, hhehe ! Men vi tog kakor och kollade lite på tv, lekte med Figo och så men nu har hon åkt hem.. Så jag gick ner hit. Men vi ska äta spagetti och köttfärsås.. Som ni vet går vi ju efter en matlista som är gjord av mig med olika maträtter varje dag !



Tröja - h&m
Byxor - Kappahl
Strumpor - WilFit



Emma och Emma !


ÖNSKELISTA.




○ Laptop.


○ Pengar.


○ Bruna saker till rummet.


○ Singstar. Ett nytt !


Sen kommer jag inte på något mer ! Men det  var väl typ allt då...

Kram





Vet ni ?

Vet ni vem som kommer hit i morgon och ska stanna tills på fredag ?!



FIGO, älskar han, han är so sweet och speciel.. haha !


Läxa

Har som sagt gjort läxan, men allt är inte riktigt klart... ÅH ! Så ska alldeles strax börja med det som är kvar. Förresten, vad har ni gjort idag da ?!


mitt nya rum

Här får ni lite fräscha bilder på mitt nymålade och nymöblerade rum ! Har dock inte städat eller hängt upp några saker på väggarna än !



Som ni ser, inga affischer, tavlor eller så uppe på vägen ! Kommer att fixas ..



Mitt rum blev typ mycket större, känns det som !
+ TV:n som ska vara på byrån !




UPPDATERINGEN

Förlåt. Men jag har som sagt varit lite of ett tag här på bloggen. Det tycker i alla fall jag. Men det ska nämligen bli ändring på det nu. Andledingen till mitt sena inlägg idag var att pappa hade datan och typ spela något kirgarspel, det är kul att sitta bredvid och kolla på, hehe. Sen så har jag oxå gjort svenska och matte läxan. Slappat lite vid TV:n och så !
Men idag i skolan har vi haft bild, svenska, musik, matte och so/no. Det ända som är kul är väl bilden, jag gjorde en liten kanin av papper.. inte så fin menmen.



Min lilla bunny, haha. Den har dock tappat ett öga.. !



Look of today ..




Video




Send it on

är helt jäkla kär i den låten. Jag bryr mig inte om vilka som sjunger den, haha. Det är i alla fall miley cyrus, jonas brothers, demi lovato och selena gomez. Den är så jäkla bra !



Älskar Demi.. hon är så jäkla fin !


målar

Nu håller pappa och jag på att måla mitt rum. Men tog en liten paus men ska alldeles strax fortsätta ! Bra va ? Men det blir i alla fall skitsnyggt men dock måste vi måla typ 3 gånger, vi är nu på första. Så det lär ju inte bli klart idag vilket är lite tråkigt. Haha. Aja ! Jag får ta och sova i emmas rum eftersom hennes är klart.
Ska hjälpa pappa nu ! KRAM !



Haha, that´s me ?!


godmorgon !

Ja. I natt sov jag här nere i källaren eftersom mitt rum är fullt med målarfärg och grejer. Men sov i alla fall sjukt bra ändå. Haha ! Nu har jag tagit lite frukost. Macka och jucie, var gott !
Idag blir det väl att slappa, göra läxor, kaninerna och måla klart i mitt rum såklart ! Blir lite tråkig dag. Men jag bloggar mera ! (:


gelehallon och tutti frutti..




Gott vah ?! Äter det just nu..
Nej, nu ska jag gå upp och kolla på bond filmen !

GODNATT !


Dagen !

Inte förns nu blev det update, sorry. Men har vairt någonstans hela dagen.

Först som sagt åkte syrran, mamma och jag till mammas jobb för att hon skulle jobba lite. Då gick syrran och jag till nancys och köpte lite fika. Vi träffade Eves kompisar, aja. Det blev kokosboll och fanta, vilket var skitgott. Vi skrattade, tog bilder när vi åt och videblogga lite. Haha ! Vi såg oxå typ en birokille eller vad man nu ska kalla han. Haha, han var söt... Mmh, när vi var klara gick vi till mammas jobb igen. Det regnade ju så vi sprang dit, hehe. När vi var där så bloggade ju jag, gjorde en matlista för dom två veckor som kommer.. Den blev skitfin, promise. Haha. Sen så åkte vi till k-rauta och kollade på målarfärg till mitt och syrrans rum. Blev ljus, ljus, ljus rosa till mig. Me love! Pappa var oxå med då. Han beställde hem donken som vi åt hemma. Senare kom Ida och då skjutsade mamma oss till Emma k. Där fick vi skjuts av Emmas pappa, alla fyra till hockey mathen. Var helt jäkla packat. Men sen när vi äntligen kom till kassorna så var det slut. Så vi kom aldrig in. Emma hade en biljett redan, men inte vi andra ! Då ringde vi Emmas pappa och han pratade med Tomas som är våran morbror typ. Han fixade in oss så det blev gratis. TACK ! Men vi var ända tvugna att sitta två och två eftersom Emma hade sin plats på ett annat ställe. Så första perioden satt Emma och jag. Ida och syrran längre bort bland alla killar typ. Men dom sista perioden satte vi oss nedanför dom ! Jag köpte en marabou och fanta, Ida och syrran köpte typ sura bilar och kastade i min dricka, men jag kastade i Idas, haha. Men det var fett kul ! Vi glömde kolla på matchen lite. Men ssk förlorade med 3-1, fan ! Dumma djurgården, hehe... men dom spleade bra ! Vi träffade oxå våran kusin rasmus där, hans pappa är ju Tomas...

När vi kom hem hade pappa börjat med mitt rum, fast bara det vita eftersom det blir en fondvägg med det ljus, ljus, ljus rosa. Sen ska vi fortsätta i morgon !



Ser ni mitt hår ? Så jäkla snyggt ju.. jag ser ut att ha långt, haha !



Bjuder ofc !


Blev inga mer bilder ! ): Min mobil dampade så den stänges av, gick inte att få igång den. Men tack alla för en rolig dag, haha :D


På mammas jobb..

Nu sitter jag då här på mammas jobb. Hon har några kunder så passade på att blogga lite. Men Emma och jag har varit på nansys och fikat. Bilder + videoblogg kommer senare! Usch, vilket dåligt väder ! Duggar. Hellre snö, elrhur ?! Men annars blir det hem, platta om håret och sen kanske äta något, sen HOCKEY klockan fyra. go ssk ! med emma, emma och ida. sen kanske några killar typ.

aja, hejdå ! ♥

Planer för idag !




 Fixa mig !

 Åka med mamma till hennes jobb.

 Blogga !! (kanske)

 Hockey med msel !



Sen vet jag inte mera.. Men stan blir det oxå efter vi har varit på mammas jobb. Puss !


Har ingen ork..

Orkar inte lägga upp videon som Emma och jag gjorde om våra kompisar osv. Men eftersom Emma skrev att Emma älskar sina kompisar kan ju inte jag lägga upp den och jag har absolut ingen ork att gå igenom och vänta tio minuter igen. Är så otroligt ledsen, trött och svättas asmycket. Vad är det mig mig ? Är jag trött ? Burkar ni oxå känna såhär. Min mascara har till och med runnit. Men ska byta till mysbyxor eftersom jag svättas i mina tighta jeans som sagt. Ska oxå ta och kolla på idol. Erik och Tove, go!
Ursäkta mitt dåliga humör ! ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT. Nu ska jag säga godnatt för idag innan jag blir för förbannad.


Mamma beställde fyra paket pepparkakor, wihoo. puss och godnatt !


bilder på mig !



















Så . Alla bilderna. Haha, bjuder på vissa !


äter

Nu har jag kommit från skolan. Har inte hänt så mycket idag. Kanske lite bråk typ bara. Haha, aja. Med mig är det OK. Igår när jag skrev det dära sista inlägget. Sorry, om du tog illa upp. Var trött och gillar inte när läsare skriver så, SORRY =) ..

Men jag har precis varit ute med kaninera. Polly är ju så söt ! Klappade hon i flera timmar, aw. Dessie oxå ! Haha, men dom fastnar med deras koppel lite då och då, vilket är lite jobbigt och speciellt om man krattar på andra sidan samtidigt. Jag fick 40 kr, wihoo ! Sen tog jag ett äpple även fast min mage skriker efter mat.. Haha ! Så måste äta något mera, RISKAKOR.

Fanny, varför uppdaterar du inte din blogg ?! (:






haha


godnatt för idag

Bloggar inte mera för idag. GODNATT !


varit med kaninerna !

Efter skolan gick jag ut till kaninerna och släppte ut dom ett tag. Polly fastnade i skogen med sitt koppel, vilket var superjobbigt. Fick krypa in där. ( Vi kallar typ våran lilla träd massa för skog, man kommer knappt in ). Men kände att det ramla massa saker i mitt hår. Usch, kände mig så himla ofräsch. Men nu bytte jag om till myskläder så känner mig mycket frächare + att jag kammade igenom håret oxå !



Kram.


MINA BYXOR



Så där gick jag i skolan hela dan ! Men på morgonen var det värre, stackars mig ! :')


Dessie..

Vill ni veta det här ?! I morse satt jag med Dessie i knät, asso utomhus och väntade på Fanny, Sofia och Olivia med Emma dåra. För vi går liksom till skolan tillsammans. Och då hoppar Dessie från mitt knä. När jag svurit klart försöker vi alla jaga in hon i en hage för då är det så mycket lättare att ta hon. Det kanske tog 7 minuter eller så. Men när jag ska gå över muren, ramlar jag så jag faller på magen rakt ner i leran... Vet inte riktigt vad som hände. Men magplask blev det, haha. Så jag fick gå till skolan med lera på byxorna, eftersom jag inte hann byta..! Sen fick jag ett sår på smalbenet och alla vet hur ont det gör ?! Men som tur var så kom vi inte för sent för mamma fick ta över där hemma. Hehe.



Sötnos ! Varför måste du vara så smart och rymma hela tiden ? <3


...

Jag hatar när det blir mörkt så jäkla fort. Klockan är fyra och det är nästan kolsvart där ute. Man hinner ju knappt att vara ute med kaninera. Men ska fort ta ut dom ett lite tag nu, tänkte jag. aja. Puss !
bloggar snart !


MSEL

MSEL är mina bästisar. Hittad en bild på dom, inte på mig dock. Mmh, hår får ni bilden..!


dagens låt

Nu får ni en dagens låt.
Så jäkla bra ! Ni måste lyssna. Miley Cyrus - Someday.


hemma från skolan

Nu är jag hemma från skolan. Satte mig direkt framför datan med ett äpple. Känns som jag ska svimma! Åt ingen lucnh och var hungrig hela natten! Dock, jag ville inte väcka mamma för hon skulle typ bli sur och klaga på att jag åt för lite middag, haha. Nåt i den stilen i alla fall..
Men nu ska jag ta lite mackor, är fortfarande hungrig ju.
Men i skolan hade vi so/no, genomgång, slöjd och spanska. Jag gjorde klart min broderi i slöjden. Liksom, äntligen! Hatar slöjd. Spanskan var ganska kul. Bara det att jag fick känna mig som en nörd ?! För tre killar typ bredvid mig fråga om hjälp hela tiden, haha. aja.



Outfiten, today!


NO!

Ingen hockey här inte. Mamma kunde inte skjutsa så det blev inställt.. skit oxå! Vem kan hitta lite fakta om författaren till hans och greta ? svenska läxan. åh, blir galen! Hittar inte ett skit om han ju.

aja, nu ska jag sova. Ialla fall snart.
Håller på med min juldesign, ni längtar va ?! Första december dyker den upp här ! <3

GODNATT


fråga








Asso det varierar. Ena dagen kan jag ha 37 eller nåt och sen andra dagen kan det vara 8 besökare. Så det varierar lite som sagt ! Men hoppas du fick svar på frågan =)


ishockey

Idag på kvällen blir det ishockey med MSEL typ. Sen vet jag inte om några andra oxå ska gå. Men mmh, vi kommer då som vanligt ha skitkul.. bara det att det är så dyrt.. hoppas mamma betalar lite !
Vet inte vilka ssk kommer möta men hoppas dom vinner i alla fall, right ?


..

Shiet the same, dom vart inte lika, haha..



-Dessies blogg
Vet inte varför jag dissar hennes blogg men den börjar typ bli lite boring. Dålig uppdatering, alltid samma visa " i know you love me " osv. Fattar aldirg tjejen att vi faktiskt hatar hon..? Elr ja. Dom flesta gör ju det!

-Mina naglar
Haha, jag dissar mina naglar för dom är så otroligt fula för tillfället. Vilket är pisanmt.. haha. Men ska fixa naglarna någon gång. Jag menar, jag MÅSTE!




-Msn
Haha. Gillar msn, för det är en så smart uppfinning. Man kan ringa, spela in röstklipp och chatta som vanligt. Kan det bli mer pefekt! Ja, kanske det att man kan bli hackad och så. Men det händer ju inte så ofta..

-Cindy
Såklart jag hissar min egen lilla hund. Hålla, liksom?! Söt, åh. Längtar som in i helvete tills hon bara är min. Den 30 november !




PEPPARKAKOR

Nu har jag då kommit hem. Jag äter pepparkakor och mjölk, äntligen! Men ska nog ta en tallrik youghurt snart, eftersom jag är så jäkla hungrig! I skolan har vi haft idrott, svenska, so/no, matte och nåt mera.. kommer inte ihåg. Lucnhen var ju fan skitäckligt. Johannes sa att han hade hittat en nagel i hans mat. USCH ?!
Annars så sitter man här och försöker instrallera nya msn, man kommer ju va fan inte in.. lite jobbigt ju! Men nu står den på 93%, så det är alltså snart klart, wihoo!

haha. Skriver mer snart !


sweet dreams

Gillande ni bilderna i förra inlägget ?! Haha.. vi är så roliga. Men nu har jag som sagt kommit hem. jag har ätit lite mat, vilket var gott ! Lax och ris, sen har jag kollat lite på disney och slappat lite. Är så otroligt trött.. behöver sömn, vetni! Men nu säger jag godnatt. Ska SOVA.. hehe.

*Hoppas jag blir sjuk tills på onsdag*



ful bild.. jag vet.
kram, söta läsare ! ♥


BILDER

Nu får ni några bilder på Emma och mig. Gangster, you know. Haha. We are so sweet.. www.emmawow.blogg.se



Jag gör en konsitg min..



Peace out !





Så, orkar inte ladda upp några flera bilder. Det här får räcka. Var ju några tusen mera, haha. Men ska typ snart hem, buhu..!

Puss!


Hos Emma!

Nu är jag hos Emma. Vi skrattar och har kul. Aja. Idag i skolan hade vi bild, svenska, musik, matte och so/no. Mmh, hatar våran klass ibland. Den kan aldirg vara tyst, i alla fall några. Men ja. Så är livet! Vi har tagit lite mellis, youghurt och flingor. Såg en hare när vi var på väg hem från bussen.. hihi.



Jah e så söt...!


Fan oxå!

Ja, ni kanske ser i det inlägget nedan att jag skrev att jag skulle kolla på gossip girl. Men va fan, det hade ju redan börjat så jag missade det toltalt. Åh, aja. Ensamm mamma söker börjar nu. Men i morgon kommer det videoblogg efter skolan ofc. Det var längesen, hehe.



Buhu! Missade det....

GODNATT ♥


Inget mer blogg, kanske!

Nu blir det köttbullar med potatis och senare blir det gossip girl. Jag har inte missat en enda gång den här säsongen, det är så jäkla bra ! Haha. Aja, börjar bli lite hungrig men har tagit lite kokosbollar, har man börjat kan man inte sluta. Shiet.. ! Men mmh.. Kanske inte blir så mycket mer blogg idag.. Puss!



Ni kan inte få någ av de.. Inte jag heller =)


cindy !


Juldesign ?

Ja, jag har blivit enormt insperad av alla som har börjat göra juldesigner och så. Kanske ska börja göra en? Nästan alla mina kompisar ska göra en, lite kul ju! Men jag ska nog göra en. Verkar ju roligt.




hamburgare

Inte så bra uppdatering nu dom här timmarna men om man tänker efter så är jag jäkligt bra på att uppdatera!
Ja, jag har ju som sagt varit och handlat lite mat med pappa. Sen har jag städat pollys bur, läxan och ätit hamburgare. var gott! Läxan var super jobbig.. flera sidor lång fakiskt..! Men sen så glömde vi kaninmat och olja när vi handlade, så kaninerna får svälta idag. Haha. Nejdå! Mina sötisar.. mamma köper det såklart! mmh..





drar till affären

Nu ska jag och pappa ta bilen till någon äffar. smsa mig! <3

serie

Ja, igår när jag städade garderoben.. sparar - högen var dock lite större, haha.


godmorgon

vaknade faktikst vid 9.35 idag. känner mig riktigt stolt, jag somnade ju vid 12 igår. haha.
det är ju fars dag idag. pappa fick en present av oss. men inte frukost på sängen, hehe. kanske sover så jäkla bra i mitt nystädade rum. apropå rum! jag har fått en tv. emma hade den förrut, men nu är den min... bara min! dock kan man bara kolla på vido där, men disney mtv och alla andra kanler finns.
idag ska jag göra läxa, städa pollys bur eftersom emma städade dessies.. *suck* allt ska tydliden vara exakt jäkla rättvist.. aja. det var i alla fall tur att det inte regnar!



modellbild! är så jäkla söt..!


the hills

Ja, är det bra jag som älskar det programmet ?
så jäkla bra. Jag burkar titta på det när jag ser att det visas.
jag är inte en sån där som vet exakt vilka tider det går och så.
men älskar det programemt i alla fall!



Min favorit är Lauren !



städat mitt rum

Haha. Ohja! Det kan man säga. Jag tog typ ur varendra liten pryl ur rummet och damma och damsög i några timmar.. haha! Men känns ju jäkligt bra nu i alla fall.

FÖRE



EFTER



FÖRE



EFTER



Så, nice vah ?! Mmh.. haha. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hittar väl på nåt. Hoppas det blir chips och dipp ikväll!


knästrumpor!

Glömde lägga upp det mamma faktiskt gav mig i förrgår. Ett par knästrumpor. Dom var sktifina, tänker typ anävnda dom på jul. Haha. Aja!



Dom är gråa!


vad önskar ni er i julklapp ?

Vad står högst på önskelistan ? Hur lång är den ? m.m.


Drömde..

Nu har jag vaknat! Sov väldigt länge idag, hehe. Men det är ju lördag och då kan man sova hur jäkla länge man vill! Aja. Jag drömde en väsligt konstig dröm inatt.'

Jag, Fanny, Emma, Emma och Ida var i stan och fikade. Vi beställde munkar, allihopa. Men jag blev inte nöjd med min munk för det var hål i den. Så jag gick och köpte en till och slängde den andra. Jag hade ju trots allt 500 kr med mig dit så, det fortsatte så för mig tills jag blev pank. Emma, Emma, Ida och Fanny hade liksom försökt att stoppa mig innan jag köpte för 500, men jag vann.. haha. Sen när jag kom hem frågade mamma vad jag hade gjort för alla pengarna. Då sa jag sanningen och fick utegångsförbud.. hhahaha.




GOOD NIGHT




bilder från festen..

Ni kanske inte är så intresserade men ja. Här kommer då lite bilder från festen som var tråkig, haha. Lite kul då..

Vi satt för det mesta och pratade.. hehe.



Fia med knuff, haha.



Fanny!



DISCO!




en fråga!



PSK.. men kanske kommer byta lag typ nästa år eftersom vi är så få just nu. Men för tillfället spelar jag i PSK med 9 andra tjejer, tror jag. Har spelat typ i 5 år. Eller nåt sånt. Men om vi kommer byta lag blir det nog till FFS, tror jag. Haha.
Tack för frågan (:

P.S, jag svarar ofc på alla frågor ni ställer här i min blogg. Så fråga bara på!
Dock kommer jag inte svara på några konstiga eller så... ja, det kanske ni förstår, hehe!




Modell bilder

Ja, Emma och jag har tagit några kort på varandra, vi lekte lite modeller. Haha! Här får ni lite bilder. Njut!
Tänkte ha en bild som hedder, men är inte ritkigt säker än. Bytte ju trots allt idag! Haha. Aja!



Hihi! Söta lilla jag ?



Hedder..?!



OJ ! lika söt ändå ju...



BJUDER!



En bild på emma.



Hihi. Min tröja, men sen bytte hon.

Kommer väl komma mera bilder någon gång eftersom jag verkligen fastnade på bild idag.
Puss!


kokosbollar

Ja, nu har jag bakat lite kokosbollar. De blev skitgoda faktikst! Och allt gick som det skull. Här har ni resultatet.



mm.. gotti!


En person som ....

Får bara ta tjejer....



En person med ett fint leende.



En person med fina ögon.



En person som får mig att skratta.



En till person som får mig att skratta.



En till person som får mig att skratta.

 

En person som betyder mycket för mig. + Cornelia och Karin.



En person som jag kan lita på.



En person som är snäll



En person som är kaxig men på ett bra sätt.



En person som jag kommer leva med hela livet. (?)



En person som jag har kul med.



En person som är vacker.




En person som jag saknar.



En person som är min förebild inom bloggandet.

Ja. Det var det. Allt det här kom jag för det mesta på själv.
Två av bilderna var från Emma.


ändrat lite..

Okej, som ni kanske ser så har jag ändrat en hel del på bloggen. Blev mera rosa, nytt och mer Lovisa. Vad tycker ni ?
Jag kommer nog att ha det såhär ett tag. Så säger jag alltid men sen ändrar jag, haha. Aja, Vad tycks ? som sagt.




hiss & diss

Ja. Tänkte köra lite hiss & diss nu.



-Egen stil
Haha, jag verkligen gilla. Det är så kul om nån kommer till skolan eller så med en egen stil. Den visar ju att den vågar vara sig själv som nästan ingen annan vågar. Det är både modigt och kul.

-Picnik
Mmmh, det är kul. Jag är ofta inne där. När jag gör nya designer, lägger till pratbubblor eller så. En väldigt bra sida, englit mig!



-Lim efter lösnaglar
Det är så himla fult + äckligt! Dissdissdiss på det. Jag tycker att limmet borde följa med på lösnageln istället för att det ska sitta kvar på nageln. Det är oxå svårt att få bort. Så. Lovisa hatar det.

-Glömma boken
Ja, det är väldigt jobbigt att glömma läxboken sista dagen man kan träna. Man har glosförhör nästa dag och har inte ens kollat på glosorna. Mmh, det dissar jag som sagt. Rita ett kryss på handen så kommer ni ihåg till nästa gång, tjejer!


hemma

Nu är jag då hemma från skolan. Det var en ganska så tråkig dag eftersom vi hade språk. Och det hatar jag. Liksom, det är tråkigt som fan. Hehe, aja. Annars hade vi glosförhör i egelskan, jag tror faktiskt att det gick bra.
Idrott och Elevens Val hade vi annars. Ja, inte så mycket mer med det.

Jag håller på med en ny design nu till bloggen. Försöker oxå hitta på en snygg bakgrund, vilket är väldigt svårt.
Men ska ta lite mellis nu.



På vägen hem. Ska kanske få hennes löshår, hehe.
Fanny.


Disco

Ikväll blir det fest. Men det är typ bara till halv 6 till 8 eller något. Lite tråkigt och fett tidigt ju.. men aja. Det ska ända bli kul, haha. Men bloggar lite senare, när jag kommit hem ofc.


Läsa

Ja, vad brukar ni läsa ? Ni kanske inte gillar och läsa men när ni läser, vad läser ni förnåt då ? Själv burkar jag läsa Madison Finn, Mary-Kate och Ashley Sweet 16 eller Julia tidningen. Ja, det är lite olika. Och ibland läser jag andra böcker. Men dom här läser jag då mest, kanske Meg Cabot böckerna oxå!

 





Hmm... Nu är frågan vad ni läser!


...

Idag i skolan har vi haft matte, svenska, engelska,so/no och planering. Det har väl varit en ganska rolig dag. På rasten snöa det ju och vi fick inte vara inne så då gick vi ner till fridtids och var där. Typ alla tjejer men då kom några killar efter och vi ville typ vara ensamma just då så vi gömde oss i dockvrån och sa till han som jobbar där att inte säga att vi var där. Men dom hitta oss och då smög vi ut och så. Var kul !
Men nu har jag tagit lite mellis och plattat håret. Ni får en liten vidoblogg. Jag visar min outfit där.
Men jag har syrrans tjocktröja på mig =)






BY : Miley Cyrus

All I Want For Christmas It´s You - Miley Cyrus.



enjoy.

SNÖN

Idag snöade det! Wihoo.. synd bara att det kommer smälta på bara några timmar eller så. Men det var ju ända lite kul, haha. På vägen hem från skolan kan man ju säga att det snöa. Emma var typ hel vit i håret... haha. Jag med typ.. men hoppas det kommer snöa så mycket så det ligger kvar på marken! Skulle vara mysigt och lysa upp dom här mörka kvällarna...!



gaah.. mysigt som ... jue !



Hehe... =)




GODNATT

Ska ägna lite tid åt läxorna. Det är både svenska, matte OCH engelska. Vilket är jobbigt, jobbigt. Men vad har man för val. Är lite hungrig oxå, ska nog ta lite mat. Även fast vi åt thai mat för en halvtimme sen. Aja, Godnatt.


hehehehe


Disney Channel

Nu har jag kollat lite på Disney. Ja, det är roligt. Men vissa program är as tråkiga, gick ner hit när ersättarna började, tycker det programmet är dåligt. Jag har oxå sätt alla avsnitt. Men favoriten är typ totally spies eller så.


Tapet eller Måla ?

Ja, mamma och pappa har lovat mig att få måla om eller tapetsera i mitt rum. Börjar tröttna på den rosa fondväggen nu, men jag tror att bara fondväggen kommer ändras, eller jag har ingen aning ioförsig. Men vad tycker ni. Tapetsera eller Måla ?


RÄTT



Desperete Housewiwes. Dipp med chips. Tända ljus. Kuddar.
haha, me love !

Dagen

Hmmm.. hur gick det hos tandläkaren då ? Haha, det får ni aldrig veta. Men för det mesta gick det bra. Ja, ni får helt enkelt lista ut det själva. Tänker inte avslöja något, utan det är mitt privatliv.

Aja, om dagen nu då! Som ni vet åkte vi till tandläkaren kvart i 9 så det blev lite sovmorgon. Sen kom jag lagom till slöjden. Såklart var det tråkig lektionen, vi fick till och med stanna kvar en kvart och leta efter någon tråkig sak som var borta. Men vi hittade den tillslut och då fick vi gå på lucnh. Det var typ världens äckligaste lunch liksom. Haha. Sen hade vi so/no. Vi skulle resa till egypten, våran klass är allt bra rolig. Så vi gjorde pass, haha. Men jag jobbar med Emma då. Sen hade vi spanska, var totalt tråkigt, som vanligt. Men som tur var fick vi sluta ca 10 minuter tidigare.

Nu har jag tagit lite mellis, var gott! Kram !

ÅH

Hej alla barn! haha.
Jag är inte i skolan för att jag ska till tandläkaren, tråkigt va? Bara så ni vet ska jag inte kolla tänderna utan kanske få tandställning, näe.. jag vill inte ! Haaha, men ibland har man inget val. Hoppas bara det blir en natt tandställning då. Mmh, men jag har aldrig haft ett ända hål.
gosh, håll tummarna för mig.. vill ju inte ha tandställning !


GODNATT

Blir inget mer blogg idag. Visst var jag duktig på att uppdateria idag ?
I know you love it... ! Haha. Aja, puss och godnatt. Ska ta och mata kaninerna nu.
Har faktikst tagit bort all smink men pyjamasen är inte på.. än !



piggelin

Emma har varit här. Vi har lyssnat på musik, spelat star academy, videoblogg och ätit piggelin. Här får ni en bild + videoblogg. BJUDER! =)



Usch, vilken bild på mig ! Haha. Aja !
Det handlar om att bjuda på sig själv, right ?



Hehe. Bjuder som sagt !

videoblogg från halloween


just mine!

Hehe, idag i skolan ritade jag en liten söt figur! Vad tycker ni ?!



Hihi !


one in the same



Fan var bra den är ! Det är demi lovato och selena gomez som sjunger. Typ från projekt prinsessa. Men den är skitbra i alla fall.

December !

Jaha, vad ska ni hitta på i december då ? Vilka ska ni fira jul med och sådant ? Blir det åka skidor, mysa eller vara med kompisar, festa eller åka utomlands ? Jag ska i alla fall göra lite olika saker. Allt är ju inte planerat än. Så det kanske dyker upp lite saker då o då.




1. Hämta min lilla kära hund.
Ja, första december tar jag ledigt från skolan för att hätma min lilla sweetie. Alltså min nyblivande hund. Eller familjens nyblivande hund. Det ska såklart bli roligt men lite spännande också. Kommer hunden gilla mig ? gosh, längtar i alla fall! Den ska heta Cindy.

2. Fira jul med kusinerna.
På julen blir det att vara hemma för mig. Med gäster såklart! Mina söta kusiner som är 5 och 3 år kommer komma och farmor. Hoppas på en massa snö och en laptop till mig, haha ! Mysigt och kul kommer det i alla fall bli.

3. Julshoppa !
Det är en sak jag gör varje år. Det kan vara med farmor eller med kompisarna. Det är ända lika kul för då är det oftast rea och så har man fått pengar från julafton oftast.

4. Fira med bästisarna.
Det är oxå något jag gör varje år. Emma, Ida, Emma, Jag och kanske Cornelia är i alla fall med på det. Vi köper julklappar till varandra för kanske 50-100 kr. Så det inte blir så dyrt. Sen delar vi ut dom och öppnar allt tillsammans hemma hos någon, alltid kul !

5. Julbord ( kanske )
Vet inte riktigt om det är bestämt. Men mormor, morfar, moster, kusinerna, tomas och familjen blir det med i så fall. Bara det att vi inte bokat än. Men hoppas det blir av för det bruakr vara väldigt mysigt och roligt. Speciellt om det är god mat.. !


Vet inte något annat som är planerat än.. men mer kommer det komma, såklart.. Vad ska ni hitta på då ?
December månad kommer i alla fall bli rolig för mig, hehe !

IsabelleStrömberg

Jag vet att jag har tipsat om den här bloggen förrut men nu gör jag det igen..!
Haha, dock har den ingen bra uppdatering alls. Men den är rolig och bra att läsa.. jag bara älskar den här bloggen.

www.isabellestromberg.blogg.se


pepparkakor med mjölk

det här blir alltid mitt mellanmål efter skolan när julen börjar närma sig. Det är så jäkla gott med några pepparkakor och ett glas mjölk, love it! Idag åt jag inte det för vi har inte köpt det än. Men några här i området brukar gå runt och sälja det, helt enkelt. Så jäkla gott!






Dagen.

Ja, nu har jag varit i skolan. Kanske kom hem för en halvtimme eller så. Gick hem med Fanny, Karin och Sebbe. Men i skolan har vi haft idrott, so/no, matte och svenska. Idrotten är det ända som var kul. Till mat blev det plastris och någon konsitg gryta. Åt ingenting idag och det ångrade jag snabbt för jag blev skithungrig på sista lektionen, kunde knappt gå eftersom jag hade så jäkla ont i magen! Men nu har jag i alla fall tagit lite mellis. Som var gott, haha.

Här får ni dagens outfit!



bjuder...! + mina uggs. Nice vah ?



MELLIS !

Lovisas middag.


back to school..

idag var det första dagen efter höstlovet, som sagt.
hehe, glömde helt bort att blogga om dagen.
men den har väl varit som vanligt. vi redovisade so, det gick bra.
sen bytte vi platser, jag hamna bredvid emma k så det var bra, hehe.
Sen hade vi bild oxå, vi gör en supertråkig sak men jaja.
Det var nästan allt, vi pratade om höstlovet på svenska lektionen, det var kul.

Så, nu blir det inte lika bra uppdatering som förrut.. men ni får vara nöjda.. haha =)

selena gomez

hmm.. börjar gilla selena gomez. Ni vet hon som är med i magi på waverly place, projekt princessa och mera. Tycker hon sjunger skitfint, bra skådespelrska och ser bra ut, har jag inte rätt ? Men i alla fall så är hon en av mina idoler.




Halloween

Tänkte berätta lite om halloween nudå. Men det var som sagt väligt roligt. Man har alltid kul med dom!

Innan vi åkte hann jag vara ute med kaninerna och lite mera. Blogga framför allt. Aja, sen åkte vi, glömde min älskade kudde hemma men jag lånade mammas. Hehe. När vi kom dit var Rasmus på hockey träning. Men Eve, Emma och jag pratade och skar pumpor och tände lite ljus och så. Det var kul. Min pumpa kanske blev lite missbildad men söt oxå. Mmh, haha. Sen fick vi typ välkoms drinkar för då hade momor, morfar, sally och rasmus kommit. Vi åt förrätt och varmrätt. Var väldigt gott. Sen gick vi ut med Sally samtidigt som vi gick bus eller godis. Eve klädde inte ut sig så hon fick stå utanför och hålla i Sally. Några ville ta kort på oss för att vi var så söta. Rasmus hade en peruk och vingar, Emma var en djävul och jag var en häxa fast vi hade inte sminkat oss. Haha. Men vi fick mycket godis i alla fall. Fast allt var inte så gott... Men det var väldigt kul, en gubbe trodde vi var påskkärringar, haha ?! aja, sen gick vi hem igen och då åt vi lite efterrätt, kollade på tv och så. Vid 12 skulle alla föräldrar bada, asso i jakutsin utomhus, den är stor! Men Emma och jag bänkade oss framför TV för att kolla på Sune. Teckand. Vi åt ostbollar, chips och drack mjölk och så somna jag där oxå. Det är livet!

Nästa dag gick vi typ upp, åt frukost, packa och sen åkte vi till Emma för att kolla på bio i Södertälje. Det blev Michael Jackson, this is it. Den var grymt bra, ni måste skynda er och se den eftersom den bara visas i 2 veckor!



Lösnaglarna satt på hela dagen !



Längst ner till höger (den oranga) är deras grannes, den längts upp är emmmas
och den längts ner till vänster är min, söta va ?!





Eve !



Allt godis + frukt som vi fått när vi gick bus elr godis !



Förräten.


RSS 2.0