videobloggar



bjuder, palla inte göra mer.. !
hörs i morgon söta läsare. Kram !

Nu har jag bytt igen

Ja, tröttnar som sagt ganska fort på mina olika designer!

Hade ingen bild på den förra eftersom den är sparat på pappas data. Men ja.

Nu har jag en ny.. hehe.

magi på waverly place the movie

Igår kollade jag och emma på premiären av magi på waverly place, var så jäkla bra asso. Den var grymt bra. HAHA, men den skulle typ gå idag med fast på svenskt tal. Lite tråkigt ju. Det är ju roligare med deras riktiga röster. Den visas i alla fall på Disney Channel.


outfiten



Inte så halloweeni outfit men den får duga.

HALLOWEEN

Nu åker vi snart till kusienrna för att chilla lite. Bara det att Eve har samling kl 7 i morgon på morgonen. ÅH, liksom! Men ja. Har precis gjort i ordning mig och vi kanske ska åka om en timme. Vi kommer typ gå bus elr godis, kanske då. Egentligen skulle man ju göra det igår men kollade på en film på disney just då.. hehe. Aja, mormor och morfar kommer oxå komma och deras söta lilla hund Sally. Ja, det blir nog inget mer blogg idag ofc. Kanske, om man får låna kusinernas data, haha.

Nu ska jag försöka kolla på allas bloggar. Hehe, älskar verkligen att läsa mina kompisars! Ibland brukar jag väl glömma någras... men inte idag!

JAG BARA ÄLSKAR HALLOWENN, SÅ JÄKLA MYSIG OCH ROLIG =)



Nu ska jag sätta dit mina lösnaglar!


handlat mat m.m.

Nu kom jag precis hem. Var iväg och handlade mat och lite kaninsaker med mamma. Vi kollade oxå på matskålr, koppel och mera till våran Cindy. Hehe. 1 månad kvar sweetie. Men dock köpte vi inte något. Haha, köpte ett orange ljus till mig själv. Älskar att köpa ljus, hehe. Har samma outfit som igår fast bytte ut vita t-shirten till ett grått linne.

Usch, hatar mina naglar! Skulle ta bort alla lösnaglarna igår, men det var 5 som satt hårt som sten. Jag kunde inte ta bort dom, haha. Men limmet är ju fortfarande kvar även fast jag ´tagit bort lösnaglarna och det är så jäkla fult, USCH LIKSOM.. men ska fixa det tills i morgon då det blir kusinerna.


Läxan....

ÅH! Jag hatar läxor, asso åh. Blir arg, för jag måste göra dom nu. BORING!


...serie



Haha...
Ja. Ni kan mina ord.. " Så där gick det väl inte till, men ja. " Haha..!


Har fått sakerna från paow!

Äntligen! Kanske fyra dagar försenad. Aja, jag fick ju som sagt sakerna jag vann igår. Från paulina danielsson.



Ett armband.



Örhängen!

Så jäkla snyggt, tack paow.

HADE JU NAMNSDAG IGÅR...!



Haha, fick i alla fall en sak av mamma och frukost på sängen! Hon hade köpt en kortlek där det stog till exempel HEJ på svenska och sen stog det HEJ på spanska. Tack mamma. Blev hur glad som helst. Ja, Jag går ju i spanska i skolan. Lovisa kommer vara king på det, hehe. Och tack till alla andra som grattat mig ?!


Stockholm

Ja, nu tänkte jag berätta lite om Stockholm. Det var ju jag, mamma, Emma, moster, eve och rasmus som var där. Vi parkerade i Södra sen tog vi tåget till Stockholm då kom eve, rasse och moster dit oxå. Men vi "barn" typ slog varandra hela tiden men sen fick vi skäll av mamma och moster Hihi. Asso skojbråk ofc. Först fikade vi, sen kollade vi lite i affärer. När vi var klara där drog vi till vasa museeumet (stavning) Vi åkte djurgården dit. Asso båten. Men det var faktiskt coolt där, kanske lite tråkigt men vi var inte där så länge. Vi kollade på en film där också. Sen tog vi båten tillbaks och gick in i några affärer. Då åt vi på Tacobar, var faktiskt gott. Sen kollade vi i lite mera affärer. hm, gina, bikbok och glitter. Ja, var typ dom. Sen tog vi en fika till. Var ofc gott, Emma fick mig att tappa aptiten eftersom hon sa att det smaka .... . Aja, sen satt vi på en bänk och rasse tog mina skor och kasta upp dom i luften. Buhhuuu.. mina uggs ?! Sen åkte vi typ hem igen. Var två skitsöta chichauer (staving) vid tågstationen som lekte med varandra och typ alla där kollade på dom och skrattade, haha. Men dom var väldigt söta asso. Vi träffade Idas kompis Cassandra vid tåget, inte för att vi pratade så mycket med varandra. Men ja.

Sen hälsade vi på Emma, hon skulle på ssk match så vi hängde med såklart. Mamma fick åka hem ensam hehe. Men ssk vann mot hv71 med 5-3, var jäkligt bra asso. Men vi låtsades att vi hejade på hv71 för att irretera en kille som ignorerade oss totalt. Haha, men sen fick vi popcorn av han också. Asso han går i våran klass så vi kände han. Sen träffade vi Malin och Lisa, vi skulle hälsa från dom till dig IDA. Och så var kusinen där, Rasmus med några kompisar typ. Deras hockey lag skulle typ städa efter matchen för att tjäna pengar, haha. Så, det var fett roligt där och ännu roligare när ssk vann ju.

Nu kommer bilder!



Fika 1.



På båten. Fick ingen bild på rasmus...



Skeppet. Man ser dock inte så bra. Det ska ju alltid vara mörkt på museeum..!



...



Fika 2.



Outfiten. Bjuder...!

Lunch

Väntar på pannkakorna, det får bli min lucnh. Men bloggar snart om igår och så!
Kram!

Ja. Discot ska vara NÄSTA torsdag, det var inte igår.. =)

godnatt!

Nu säger jag godnatt för idag. Blir dålig uppdatering i morgon som sagt. aja, godnatt =)

Just My Luck

Har precis kollat på en film. Jag och Emma. Det var Just my luck. Den är så jäkla bra. Men jag har sett den ett par gånger innnan, men tröttnar ändå aldrig, haha. Visst har jag bra uppdatering idag ? Är jättestolt, men känner typ att det blir för mycket. Det var ju dagens fråga en gång men då tyckte ni att det skulle vara 7-8 inlägg eller så varje dag. Vet inte hur många det är idag. Men aja. I morgon som ni vet ska vi till Stockholm, gud så kul det ska bli! På kvällen är det typ något disco på gården, men kanske inte hinner gå. Orkar typ inte heller. Liksom jag tar Stockholm före det där discot. Haha. Vad ska ni göra annars, i morgon?






stockholm i morgon!

I morgon blir det Stockholm med kusinerna och familjen. Ska bli skitkul. Vi ska typ gå på museeum och kanske shoppa lite, blir i alla fall en heldag där och tåget går klockan 9 på morgon, usch! Haha, så det kommer knappt bli något blogg i mrogon, ledsen men måste leva livet också ju annars är det ju inget att läsa om heller. Aja, ska kolla på film nu, kram!



Kommer ni ihåg när jag hade den här som hedder. Var min första på den här bloggen. Haha, kul ju!
Men den var faktiskt fin, right? Jag tycker i alla fall det. Men kul att man sparar saker och ting, haha.

videoblogg

Har typ mina kaninkläder på mig! haha. Inte så fina som sagt.


kaninerna

Nu har i alla fall Cornelia åkt hem. Det var typ nån tjej som smsade och ringde hon, lite scarey?! Och så blev det lite strömavbrott, men det kom alldeles strax tillbaks. Aja, här kommer bilder.



bjuder ofc, ser lite sur ut men ja...!



Polly. P.s, mobilen dampade lite. Ja, ni kanske ser det på färgerna och så.

...

Nu har Cornelia och jag kört 40 spel och jag vann ofc. Men nu ska vi nog köra lite mera, tror jag. I love buzz. Aja, vi har också ätit lite mat. Blev makaroner med köttbullar, var gott. Aja, wish me luck now.

vår nya hund



Okej, om ni har kollat på videobloggen i senare inlägg så vet ni ju redan. Men det är bestämt i alla fall. Första december blir Lovisa hundägare! Den ska heta Cindy, söt va? Aja, ska spela buzz nu. Kram!

hissar



Lösnaglar.
Det är fint men ibland kan det vara jobbigt om dom ramlar hela tiden. Men hm har sjukt fina lösnaglar och jag har på mig dom just nu, hehe. Lovisa gillar lösnaglar!

Buzz.
Det är så himla roligt. Jag, Fanny, Emma och Emma nörda ju framför det när dom sovde över! Man tröttnar liksom aldirg på att spela det. Det är sjukt kul alltså.


Ska fixa mig..

Okej, nu är det dags att jag börjar fixa mig. Cornelia ska alldeles strax komma. Eller jag ska ringa hon när hon kan komma hit. aja, vi ska typ blogga, kanske lite buzz och lite mera!
Kanske ett litet videoblogg oxå, vem vet? aja, måste fixa mig som sagt. Kram!

börjar dagen med en fråga



Jupp, det har jag! Nämen, liksom... hur visste du det ? Haha. Svaret är i alla fall ja och hon heter Emma.

ett sista inlägg

Ja, nu får ni en videoblogg, ni tröttnar väl inte? Säg till då (:

 



Sweetie ♥ Vet ni vems hund det är ?

BUZZ

Jag är den blåa apan och jag vinner hela tiden, japp. Men det är kul i alla fall. Igår fuskade Emma och jag lite. Eftersom Emma suger så bytte vi kontroll så jag körde på Emmas apa. Fanny och Emma fattade inte ett skit men nu så sa vi sanningen. Haha. Men jag vann i alla fall på buzz!



Wihhoo.. Jag är bäst!

våfflor till lunch

Nu har vi ätit lunch, blev våfflor. Var självklart jättegott. Men nu ska vi köra fångarna på fortet. Det är kul, faktiskt. Aja, här får ni lite bilder.



Emma och jag. Bjuder ofc.



Ja. Så ser det ut.



Emma och jag. Vi har två Emmor, haha.



Fanny och jag. Hihi.



Min outfit just nu.

videoblogg

ett godmorgon videoblogg. förlåt, men vi bara älskar att videoblogga, haha.


Sovit

Ja, vi vaknade faksikt ganska tidigt idag. Men det var skönt och sova eftersom vi var uppe ganska länge igår. Vi satt och spelade buzz till halv 12 eller nåt. Jag tror jag somnade först av alla. Fanny, Emma och Emma hade typ bestämt vem som skulle vara först på datan i morgon, alltså idag. Men jag sov ju då så jag blev sist.. haha.
Men nu spelar vi buzz och ja, jag har vunnit alla gånger typ. Men det är kul!



HAHA! Inte precis så gick det till.. men ja.


videoblogg

här kommer en videoblogg typ, lite kul.
om ni förstår våran humor och så. Haha. Ska ta bort sminket nu sen ska vi nog spela lite mer buzz, ja, jag vann förra gången ofc. Hehe.



Vi bäddar, bjuder ofc.


Det jag köpte!

Ja, fick en kommentar som undrade vad jag köpte. Tänkte svara på det i morgon, men det blev nu!


Ett grått linne.
Typ ett sånt. Men lite annan modell, man kan typ spänna den!


Lösnaglar.
Inte precis sånna men ja. Typ lite fula, men det var ju inte dom!




bilder från stan

Hejhej, nu har vi kommit hem. Här kommer lite bilder, men tog inte så många. Trodde det skulle bli mera, aja! Vi ska alldeles strax ha en buzz kväll. Vi har super roliga spel så det kommer bli kul. Men vi har varit hos Fanny och fixat naglarna med mera. Typ alla har på sig sina mjukis dräkter och vi ska sova över här, asso hemma hos mig!



Vi passade på att mata Sally, Emmas kanin!



Fanny, emma och emma!



Köpte fanta + marabou..



donken =)

det var alla bilder, kommer kanske komma lite videoinlägg senare. Puss och kram!
Nu ska jag äga ut alla på buzz, hehe!

videoblogg innan vi åker

Haha, nu kommer en videoblogg, men vi ska precis ta bussen nu. kram!



filmar lite dåligt gör jag, haha.

STAN

Nu är Emma och Fanny här. Vi ska snart till stan, först var det ju bara fanny, emma och jag men nu ska emma oxå med! Men det kommer typ bli många videoinlägg, kanske då! Vi ska i alla fall äta på donken, det är gotti. Men kommer köpa byxer från kappahl, tror jag. Aja, ses!

Bloggar när jag kommer hem.

godnatt

nu ska jag mata kaninera, sen kolla på hål i väggen som dock börjat. Men ja. Har också kollat på gossip girl, var såklart bra! Men jag säger godnatt nu ♥

shoppa med fanny och emma i morgon!

I morgon blir det shopping, kul vah? Fanny, Emma och jag tar bussen, trodligen. Men det blir många videoinlägg, kanske då. Behöver köpa nagellack, you know. Sen är det inte så mycket mer! Men det ska bli kul, i alla fall.
Vi äter nog på donken, eftersom alla älskar det. Det är bra och skönt så man inte behöver bråka om vart man ska äta, haha.

aja, ska äta lite spagetti nu, kram ♥


har bytt..

Bytte desginen lite, men dock bara en liten ändring. Tyckte inte den andra bilden var särskilt fin så det fick bli en annan. haha, det var oxå en gammal bild.


fixat mina naglar!

Nyss fixade jag mina naglar lite. Märkte att det behövdes lite nya nagellack, hade bara tråkiga färger. Men letade fram ett par snygga! Haha, här får ni liten gudie på hur jag fixar mina naglar, är dock ingen expert.



Det här är då bra att ha, men man kan välja själv vilka nagellack man ska ha.



Ta bort det gamla nagellacket om du nu har nåt. Acceton och bommul är bra hjälpmedel då.



Fila till alla naglar. Fila bara åt ett håll, samt ta bort all smuts under naglarna.



Skölj naglarna under rinnande vatten.



Måla halva nageln med en färg. Låt det torka.



Sen målar du resten av nageln med ett annat nagellack. Ser dock ut som samma på bilden, men det är det inte.



Låt torka. KLART!




what abaout that ?

Så, vad tycker ni om min nya desgin, rätt fin vah?
Kommer i alla fall vara den som blir min design ett tag framöver. Ni vet ju hur jag är ? Byter om en månad igen, haha.

FÖRE



EFTER


Life of Lovisa


raderat över 200 mejl..

Ja, du! Nu har jag varit superduktigt!
Har raderat hela min inkorg förrutom ett, för det är vitkigt! men det var över 200 mejl,
så det var som sagt lite jobbigt, men nu är det klart.
Sen så har jag också duschat, var väldigt skönt. Bäddat rent och tagit bort alla klädhögar på rummet.
Så det blev lite finare där oxå! Sen satte jag på mig min dress och satte mig här...
men vet ej vad jag ska göra nu, ideer?
Emma och pappa stack och handla, blir pizza till lunch... wihoo!




kommer ni ihåg?

kommer ni ihåg den där festen som jag var på i fredags. Tänkte blogga lite om den nu eftersom jag oxå fått en kommentar. Allt för er mina läsare!

Emma och jag kom nästan ditt sist av alla. Men sen så var det fyra tjejer där som jag inte kände igen, det var några tjejer i elins simgrupp. Det var ju Elins fest, hon fyllde år igår.. så grattis i efterskott?! =D
Men sen öppnade vi presenter och körde några lekar, mitt lag vann och det var ida, fia och emma k!
I present så gav jag ju ett halsband och ett par örhängen, tror att hon gillade det! såklart.. <3
Middagen blev pizza och sen blev det glass och maränger m.m. Sen skulle alla ringa killar och vi körde sanning och konka. Var väldigt pratit på slutet, inte så kul.. men resten av festen var superkul! Nu kommer lite bilder.



Så såg jag ut!



Ida och emma, sötisar!



Gotti och lite presenter!



Där satt jag..!



Sofia och amanda, tihii!

Så, det vart alla bilder.. kram !

Godmorgon!

Hellu bloggen! Vaknade kanske för en timme sen, eller så. Ni har väl inte glömt att ställa om klockan en timme senare?! Det är ju trots allt vintertid nu för tiden! Aja, sitter här i min sköna blåa mjukisdräkt och har precis tagit lite frukost. Rostade med jucie. Det var gott, även fast vi inte hade något smör så det fick bli margarin.
Idag ska jag nog bara vara hemma, kom ju hem halv 1 igår så är lite sliten, det var i alla fall skitkul igår!



Fanny!



Emma!



Choklad!



Me, just nu!


Oseriösa gänget!

Ja, vilka tror ni är det oseriösa gänget?! Haha, såklart.. Fanny, Emma och jag!
aja, ni kommer att få njuta av en liten videoblogg, dock ser man inte mig så bra.. blir halv i bland, haha!
Vi har ätit middag, kollat på blog awards.. vad tyckte ni om det programmet?! Var lite tråkigare än man hade förväntat sig, kanske? aja, sen så har vi också spelat buzz... jag vann alla gånger och fanny kpm sist, emma kom tvåa, haha.



enjoy!

Nytt i garderoben



ljusblå mjukisdräkt - bikbok
sminkservetter, strumpor - h&m
halsduk - accent

Angående mjukisdräkten som egentligen skulle varit rosa. Fanns ingen i min storlek och så liknade den röd för mycket, dels har jag en röd myskofta också så det kändes fel att köpa den så det blev en babyblå, hehe =D

Videobloggar!

Jag berättar lite om varför jag skrev det dära inlägget i morse och mycket mera!
Dålig bild men ni får stå ut, pratar lite otydligt gör jag också.. =(


fråga



Oj, man ser inte så bra då.. men aja.
Jag har mailat Paow men dock inte fått något svar, tror att man typ ska vinna lite saker från glitter.. mera fattar jag inte.. "/

Videoblogg!



HAHA, inte så kul men om man känner hon som ramlar. "Emma" Så är det väldigt kul =)

Fest

Idag på kvällen blir det fest hemma hos elin, det var igår som jag köpte present med några kompisar! Men det ska bli kul i alla fall. Temat är rosa, lila, svart och silver! Vet exakt vad jag ska ha på mig, ni får kanske se senre =)


HÖSTLOV

Ja, nu är jag hemma. Var kul idag i skolan! Inte ett dugg jobbigt eller så. Hade prov på spanskan som var lätt! Hola, vet ni vad det betyder?! haha.. Aja, maten var god. Kasler och potatis och nån god macka. Tyvkte faktiskt att dom borde bjuda på pannkakor eller nåt ännu godare när det är sista dagen, Ja, det är höstlov! Fan vad skönt asso. Dock har vi läxa över lovet, boring. Man ska läsa ut en bok på en vecka, liksom vad tänkte dom med? Lite konsitgt, ingen kommer typ hinna läsa klart ju! aja, nu är jag hemma och lyssnar på miley cyrus och äter lite mellis. Morfar kom precis hit för han skulle lämna en slips till pappa, bregravning. Vi pratade om bloggen, hunden och så tog han lite äpplen från våra äppelträd. Men nu har han åkt.



Inget smink och inte plattat håret =)



dålig uppdatering.

Okej, nu är jag hemma efter en stressig men rolig dag på stan! Amanda, Emma, Emma, Ida och jag tog bussen, direkt efter skolan ner till stan. hämtade pengar hos mamma sen gick vi och käkade på mc donalds. Cheese burgare som vanligt. Blev några saker till elin som då ska ha fest i morgon! Wihoo.
aja, när vi skulle ta bussen hem så var det bara Emma, Ida och jag som åkte och ja, vi fick gå på gratis igen! Var snällt av busschaffisen i alla fall. men laddar upp bilder från igår och idag då!



I skolan igår, vi berättade spökhistorier..! haha!



Klubba, fick av Emma igår!



Földje med Emma och Fia på sång eftersom Fanny fortfarande är sjuk "/
men vi åt kexchoklad och cola. Deras " tradition " (:



gården, igår på kvällen! Vann pingis skitmycket (:




Emma på bussen, idag då!



Ja, låt bilden få förklara, haha.



Im in love =)



Var som sagt inne på scorett och hitta en massa snygga skor. Måste säga att det här är favoriten!



Amanda och Ida kollar på jeans!

Så, var alla bilder! Det måste ni säga att jag är bra på. Haha, kommer väl kanske bli lite mera blogg senare. Kram ♥







Ska till skolan!

är det nåt jag hatar är det skolan! Visst, det är kul med alla kompisar och så. Men matte, SO/NO, engelska, spanska osv! Skulle hellre vilja sitta hemma och blogga. Aja, måste iväg till skolan nu. Tror att det kommer vara många sjuka, lite tråkigt..!


 
my outfit today..

aja, kram ♥

statistiken



TACK ALLA SÖTA LÄSARE ♥ ÄLSKAR ER!
ska svara på alla kommentarerna senare idag, och idag har jag redan 18 besökare ♥

Nu ska jag i alla fall kolla lite andras bloggar, hörs!

RISKAKOR

Yes, mamma kom hem med två paket riskakor, tack så mycket! Det är då dom godaste kakorna i hela världen, haha. TACK ännu en gång!

ME LOVE!


dumma kommentarer..

Asso vad vill ni mig? Ni skämmer ju fan ut er även fast ni är anonyma. Jag är en oskyldig 12 årig bloggare och ni skriver en massa taskiga kommentarer. Okej, två st. Men jag tar ju för i helvete åt mig, sluta upp med att sitta framför data skärmen och kommentera andras bloggar, visst, snälla kommentearer godkänner jag men inte taskiga, vad är saken med det? Alla stavar väll fel ibland, ja, till och med du.. vem du nu än är! Men sluta upp och skaffa ett liv.

i kommentarerna står det bland annat. " Jag heter också Lovisa fast jag är sötare än dig" och " Windows Vista. Inte Wista, idiot.."

Ja, jag tar åt mig!
Kunde inte print screena för det blev så segt, men ja. Och jag kommer stava enormt mycket fel för att irretera dig, mowhahaha! Haha :)




JAG VANN

Hejsan! Jag är på jäkligt bra humör nu, för jag har vunnit en tävling på paulina daneilssons blogg, ska typ få några saker från glitter, blev skitglad. Även fast det kan vara palst eller skit saker så är det ju i alla fall en sak. Haha, Jippie och tack paow? <3



gå in på www.paow.se och se själva! =)


BAKAT

Ja, sorry för att jag itne har bloggat tidigare men här har ni mig! Som sagt så har jag kommit hem från skolan, för längesen.. haha. Jag har bakat kokosbollar, kollat på tv och ätit lite mellis. Men här får ni min outfit, blir nog tyvärr inte så många inlägg idag, kanske!



Uggs och LV väskan! Dock har jag en jacka på mig också!



bakat som sagt, orkade inte rotera.. sorry!

B u n n y ♥

Min nya favoritblogg är naztysbunny.blogg.se, hon skriver faktiskt jättebra och har som sagt varit med på topplistan. Har läst den kanske för ett halvår sen men sen glömde jag bort vad den hette och ja, men nu har jag hittat den igen, haha. Men gå gärna in på den i alla fall. 



 

gossip girls

Ni missade väl inte gossip girls som gick kl 7 på kanal 5 igår? Alltså i söndags?! 
Jag kollade i alla fall på hela programmet, var superbra! I ♥ GG.


Hemma

Okej, jag kom hem för kanske några timmar sen men inte förns nu tänkte jag blogga. Men frotsätt kommentera alla mina söta läsare ♥

aja, i skolan så var det väldigt rörigt typ, första lektionen var OK men ingen annan. Usch, vad jag hatar musik. Läraren låter det pratas hela tiden, får ont i huvudet och blir typ döv varje lektion , haha. Och sen gör man ett jätte tråkigt grupparbete om olika instrument..? Min grupp har trummor, är inte ett dugg intresserad men det går bra i alla fall. Aja, efter skolan gick jag till kiosken med amanda, emma, emma och sofia. Sen gick jag hem igen och var lite med Dessie och Polly. Igår kom faktiskt eve och tomas förbi och lämnade lite saker från Polly. Det var ju bra, haha! Men nu har dom fått frisk luft. Och jag blev skitblöt eftersom jag skulle gå in bland alla träden som såklart var blöta! Haha, är lite klantig ibland?!
Nu kommer outfiten!



Jenaslinne - JC
Jeans - GinaTricot
Vitt linne - H&M


Dagens fråga

Jag har ju som sagt vissa dagar då det blir väldigt mycket uppdatering och vissa dagar med lite mindre uppdatering! Vilka dagar gillar ni mest? För ibland när jag skriver kan jag tänka "Nej, jag får inte skriva mer nu, det blir bara jobbigt för läsarna" Så kan jag tänka ibland, har jag rätt?!


Ett spel

Haha, fastnade vid ett spel som bara Windows Wista har. Men det är inte så tråkigt men inte heller roligt heller. Haha, man ska gissa hur ansiktet ska se ut och så ser man vad som är rätt och vad som är fel!


Vad tycker ni..?!

Som vi nästan alla såg så hade Dessie, alltså bloggaren, enormt hår på blogawards! Haha, tyckte inte det var speciellt fin och när hon skriver att man ska kamma ner håret rakt i ett inlägg och sen gör absolut gör tvärtom?! I alla fall var hennes klänning skitsnygg!
Men vad tycker ni om hennes hår?


städat kaninburarna!

Ja, Mamma och jag ägnade lite tid åt kaninerna, vi städade deras burar, dom fick vara ute och så flyttade vi Dessies bur lite närmare lekstugan. I pollys bo så hade hon gjort lite hemma mysigt?! Hon hade tagit halm och päls och gjort en mur och gosat in sig ordentliget! Haha, så vi kunde inte städa boet. Men självklart blev allt supersnyggt på slutet.
Pappa tränade lite golf medans kaninerna sprang lösa på tomten, trodde typ att Dessie eller Polly skulle bli träffade av en golfboll men det gick bra. Haha.
Eftersom det var så kallt gjorde mamma i ordning varm choklad och bullar, var fett gott! Och solen lyste på oss då, vi satt ute och fikade. Mamma, Pappa och jag. Mysigt huh..?!




låt

nu kommer dagens låt. Och för det mesta laddar jag upp låtar med Miley Cyrus eller Taylor Swift och exakt.
här kommer en taylor swift låt. THE BEST DAY!



I´m five years old, it´s getting cold, I´ve got a big coat on.
I hear you lauhg and look up smiling at you and run and run.
Past the pumpkin patch, And the tractors rides.
Look now, the sky is gold.
I hug your legs and fall asleep on the way home.

I don´t know why all the trees change in the fall.
I know you´re not scared of anything at all.
Don´t know if snow. White´s house is near or far away.
But I know I had the best day whit you today.

I´m 13 now and don´t know how my friends could be so mean.
I come home crying and you hold me tight and grab the keys.
And we drive and drive. Until we find a town far enough away.
And we talk and window shop till I forgotten all their names.

I don´t know who I´m gonna talk to now at school.
But I know I´m laughin on the car ride home whit you.
Don´t now how long it´s gonna take to feel OK.
But I know I had the best day whit you today.

I have an excellent father, His strengh is making me stronger.
God smiles on my little brother, inside and out, He´s better than I am.
I grew up in a pretty house and I had space to run,
And I had the best day whit you.

There is a video I found from back when I was three. You set up a paint set in the kitchen
and you´re talking to me. It´s the age of princessces and
pirate ships and the seven dwarves.
My Daddy´s smart and you´re the prettiest lady in the whole wide world.

Now I know why all the trees change in the fall.
I know you where on my side even when I was wrong.
And i love you for giving me you´re eyes.
Staying back and whatching me shine.
And I didn´t know if you knew so im taking this chance to say.
I had the best day whit you today.

HISSAR DISSAR



-Fotboll
ME LOVE! Det är en sån trevlig sport och man får verkligen visa vad man går för. Man behöver inte vara taskig i onödan utan om man bara kämpar och verkligen vill vinna så gör man oftast det. Men i bland kan det vara jobbigt, som att till exempel gå upp kl 5 på morgonen för att spela en cup och sen förlorar man, haha. Men det är livet helt enkelt.

-Ballonger
Ja, jag lärde mig igår att blåsa ballong ju, så inte så konsitgt att jag hissar det. Men aja, på kalas blir det mycket roligare med ballonger. Man kan spela vollyboll med dom eller kicka och framför allt är det kul att blåsa upp dom! Om man nu kan det...



-Tidiga mornar
Jag hatar att bli väckt och sen gå upp tidigt. Till en cup eller till skolan, dissar verkligen det! Varför ska allt börja så tidigt, kan man inte få sova klart. Liksom bli avbryten när man sover är inte det bästa.

-Kompisar som inte delar med sig
Det är väldigt omoget att inte dela med sig med något till en kompis. Varför ska man alltid ha det för sig själv? Både du och kompisen blir glad om du delar med dig. Väx upp ni som inte kan dela med er!

JAG ÄR SÅ SÖT

Haha, älskar den här bilden på mig...!


HEMMA

Nu är jag hemma från Västerås ännu en gång. Idag var det en seg start och tog inga bilder.

Vaknade vid 5, gjorde mig i ordning och packade det sista. Sen ner till parkeingen, jag åkte med Olivia dit. Det är skitkallt och nästan alla fryser. Jag somnar i bilen och vi lyssnar lite på taylor swift. Var skönt. Men när jag vaknar sitter Emma bredvid mig och dansar till Michael Jackson, dom hade bytt skiva. Alla i bilen smsar lite med andra i andra bilar eftersom vi är dom ända som är vakna!

Men när vi kommer fram byter vi om och pratar taktik, värmer upp och sen börjar matchen. Jag spelar back. Var inte så kul eftersom dom var så snabba, men jag gav inte upp. I alla fall så förlorade vi med 3-0 eller 4-0, kommer inte ihåg. och när man förlorade så fick man åka hem, så vi packade ihop, var tråkigt men längtade faktiskt lite hem. Haha, det var så kallt och jag var till och med hungrig!

När vi skulle hem åkte jag med Viola och Carro, dom är 98:or! Jag är 97:a, men vi spelade nintendo och hade en musiktävling, haha.

Men nu sitter jag här hemma och har precis tagit lite pannkakor, var mycket gott!
Vad ska ni göra idag? btw.. =)



KLOCKAN 6...?!

Vad är meningen med att man ska gå upp halv 6 eller kvart över fem på en söndag?! Eftersom vi kom till slutspel så ska vi spela en eller flera matcher i morgon, beror ju på hur det går. På samma ställe, var i alla fall lite kul men jag kommer frysa ihjäl och så ska jag åka med några andra dit, ååh! vill åka i min bil så jag kan sova utan att tänka på hur jag ser ut då.
Men tur i alla fall att det fanns platser kvar till mig och syrran.

Nu ska jag mata kaninerna och packa inför i morgon! Ska lägga mig tidigt nu ju.
godnatt =)

RELAX

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen i badet. Vi har ju en jakutsi (stavning), men det var skitskönt. Badae kanske i en halvtimme, var ju så frusen! Och kollade på tv, gosh.. så skönt det var! Ni önska ni hade en jakutsi, right? =)



låg i badet och kollade på tv. hade bikini på mig.



BUBBLOR, är skitskönt och den bästa massagen..!



Tända ljus of curse.


MC DONLADS CUPEN

Oj, vad dålig uppdatering men som ni kanske vet har jag varit på cup hela jäkla dagen, kom kanske hem för några timmar sen och det har hänt så mycket, ska försöka berätta allt..

Går upp vid kvart över 7, tror jag. Gör i ordning mig, tar visst lite lång tid. Så vi kommer sist till mötesplatsen, men whatever! Åkte med mamma, pappa och syrran dit. Men vi skulle tanka och så glömde mamma en sak hemma så vi kom fram sist också. Vi gick in till omklädningsrummet och pratade, bytte om och sen var det dags att spela. Kommer inte ihåg vad dom hette men i alla fall så blev det 2-2. Var som sagt väldigt kallt, trodde jag skulle få öronflamition eftersom jag hade glömt ta på mig mössa men sen fick jag låna tränarens, hehe. Men det blev 2-2 i alla fall. Sen fick man gå runt lite valfritt, vi hade en tid som alla skulle samlas på parkeringen, det var dags att åka till mc donlads och käka lunch. Vi hade då fått kuponger så det blev gratis, dock kunde man bara beställa big mac, men det var gott! Tog också en balong där ifrån och en glass.

Sen kom vi tillbaka och då pratade vi, bytte om och så var det dags för nästa match. Hade i alla fall uggsen på i pauserna eftersom dom värmer så jäkla bra. I omklädingsrummet höll vi på med ballongerna från donken (mc donlads)! Var fett kul, och ja. Jag lärde mig att blåsa en ballong, var ju fett enkelt helt plötsigt och då skulle jag blåsa upp den exakt hela jäkla tiden, haha. Aja, i matchen så vi mötte en av sveriges bästa lag. SVERIGES! Men vi var i alla fall grymma så det blev bara 8-2 till dom, mycket? Nej, dom var svåra och hade vunnit med 12-0 innan. Typ ingen hade ens gjrot ett mål på dom. Och dom hade aldrig förlorat en cup, utan bara vunnit! Så vi var faktiskt riktigt bra. Vår bästa match idag..?!

Men frös som sagt väldigt mycket och det var tråkigt för det mesta. Men vet ni vad vi skulle göra nu? Bara min familj..? Åka och kolla på hundar! Asso i en lägenhet och vi passade på eftersom dom bodde i Västerrås! Gosh, så söta dom var! Det var sex små valpar och fyra vuxna men vi kollade som sagt på valparna. Vill ha allihopa ju, men det blir bara en om vi nu ska köpa nån av dom. Haha, dom ramlade lite när dom gick och så bråkade dom med varandra, bet på öronen och så, haha. Så jäkla söta, allihopa! Men haha, vet ni vad som hände innan det?! Vi fick punka, bilen lutade väldigt mycket precis när vi skulle åka, så pappa gick ut och kollade vad det var. Och japp! Det var som sagt punka, vi hade kört på en spik, jobbigt va? Så vi kom lite sent till valparna. Men det fixade sig, allt. är vi kom tillbaks så ville nästan alla se bild på dom små valparna. Och alla bara AWW, vad söta... haha!

Men sen var det seriöst igen, vi bytte målis eftersom Elin ville vara ute spelare också. Karin fick vara målvakt den sista matchen. Det var då det börja blåsa och småregna lite och som sagt, VAR SKITKALLT! Hade i alla fall mössa på mig då. Men det laget som vi mötte visste ju inte ens hur man gör ett inkast? Dom sprang i en jäkla klump och kunde inte passa eller fina?! Va i hel......? Men jag ska inte vara taskig, två stycken var faktiskt bra och så hade dom bara en avbrytare. Men i alla fall så vann vi med 7-0, wihoo! Det kändes bra, men fick nästan aldrig röra bollen, spelade ju back och bollen var ju bara vid motståndarnars mål. Haha. Men det var OK.

Sen skulle det laget som vi vann med 7-0 möta ett annat lag och då blev det 3-0 till dom andra. Men eftersom det blev 7-0 när vi mötte dom så gick vi till slutspel, YES! Men när jag fick reda på det satt jag i bilen på väg hem och åt på min kexchoklad! WIHOO.

Men synd att inte Fanny var med, hon är fortfarande förkyld. Smsade lite med henne under dagen..!



Emma och mina uggs! Ser ni vilka som är mina?! =)



PUNKA! arrrh.. =(



Emma och Emma!



DONKEN, mums..?!



Emma på donken!



Fia visade upp sin ansiktsmålning som många andra också gjorde...!



Ida bland annat .. ♥



My lovley ballong..!



Valparna, var ju 6 stycken..! Så söta ♥






IDOL

Idol kanske börjar om en halvtimme ungefär.. Hoppas Tove eller Erika inte åker ut! Men ska i alla fall kolla på det och kanske äta något gott?!
Men får inte vara uppe så länge eftersom man ska upp kl 6 imorgon, usch asso. På en lördag också.
Vi har fotbollscup, mc donalds cupen! Jag kommer vara borta hela dan då ju, så det betyder att det inte kommer komma något blogg om jag inte mobilbloggar eller lånar Idas data som hon kanske skulle ta med sig dit, aja.. får sova i bilen.. haha!

GODNATT, blir sista inlägget ♥

ÄTIT MIDDAG

Nu har jag kommit hem från Emma.
Vet ni vad vi gjorde? Bakade kokosbollar och så gick vi över till grannen som hade fått en ny kanin, för en månad sen typ, men jag hade aldrig sett den ju. Gosh, vad söt den var..! Vi matade kaninen med knäckebröd och lite mat. Den heter Bunny, söt som socker! Haha..
Men nu är jag som sagt hemma.

Mamma köpte hem tahimat, gott var det. Haha..!


Nu kommer svar på frågorna..!

Vad önskar du dig mest i julklapp?
Svar: Väldigt många olika saker, men framför allt önskar jag mig en egen laptop.
Windows Vesta, Webb, Bra minne och lite andra skaker. Och rosa ska den va!

1. Vad tycker du om min blogg, emmawidstrand?
2. Vem gillar du mest av kissie och dessie? (:
Svar: 1. Den är jätte rolig att läsa och har många bilder vilket jag
tycker är skitkul och bra, läser den varje dag!
2. Vet inte, båda. Men har läst Dessies blogg längre och
gillar typ den lite bättre än Kissies.

Vad tycker du är godast julmust elr påskmust?

Svar: Tycker att båda är lika goda och smakar likadant, =)

1. vilken är din favvo artist? :)
2. vad tycker du om paow's blogg ?
Svar: 1. Min favorit artist just nu är Miley Cyrus, tror jag.
Har som sagt väldigt många. Men gillar nog hon mest.
2. Desginen är väll inte så speciellt fin tycker jag, men annars
är den rätt bra fast ibland kan den vara lite tråkig.

Vad tycker du om min blogg? ( fannyee )
Vilken är din favvo blog?
Vilken är din favvo affär? :)
Svar: 1. Din blogg är verkligen jätte bra, läser den varje dag!
2. Har väldigt många favorit bloggar, men några av dom är mina kompisars,
dessie, paow och kissie.
3. Min favorit affär är väl ginatricot, älskar deras kläder.
Men brukar också handla på h&m, inte på barnavdelingen^^

*hur gammal är du?
*i vilken del av sverige bor du?
*vad önskar du dig allra mest just i denna stund?
*vilken färg har du på strumporna idag?
Svar: 1. Jag är 12 år, men fyller 13 år den 23 juni.
2. Svealand? Om det är det som är frågan.. :)
3. Kanske lite chokladbollar? haha, saknar inte nåt speciellt just nu.
4. Idag är mina strumpor rosa.. =)

vad vill du ha i julklapp?
gillar du min blogg? ( emmawow )
vilken färg har du målat dina naglar?
om du nu har någon färg förståss:P
Svar: 1. En LAPTOP, verkligen. Sen önskar jag mig lite mer förståss..
2. Ja, den är rolig att läsa, bra bilder och den har allt, haha..
läser den varje dag!
3. Rosa! Har faktiskt rosa naglar just nu, men det börjar gå bort.
Ska snart måla nya, haha..



Bilder på Emma




SÖT!




SÅ JÄKLA FIN..!


hos emma..

Nu har då emma och jag kommit hem från skolan, vi missade dock första bussen så vi fick stå och vänta på nästa buss och det regnade, men man har ju tak i o för sig. Men Emma och jag fick s-märken av Viktor och Linus som också väntade på bussen, aja.


Emma har ju en webb kamera som jag verkligen önskar mig, men ja, då blir man ju såhär..?!


good night..

godnatt bloggen, bloggar i morgon när jag kommit hem från skolan.. a, ni vet.
good night, så länge ♥

MIDDAGEN

haha, middagen blev lax och en svart pasta. Fick faktiskt dålig aptit av att äta svart pasta..?! Så fick värma ris, haha. Kan vara lite petig ibland. Men aja.
Ska fixa lite till i morgon, skolan.. Vi har nämligen glosförhör i engelska som vi egentligen skulle ha idag men det blev ändrat, typiskt.

P.S älskar alla er frågor och ska svara så snart som möjligt, men det är inte så lång tid kvar, nu kan ni också ställa era sista frågor i det här inlägget. Okej? Fråga på nu!

Jag med kaninerna


haha, nu ska i alla fall ge dom mat..!
så söta.

Igår

Igår så var jag ju hos Fanny på kvällen, asso hon var inte där men sen kom hon och Emma dit, vi kollade på gamla bilder på Fannys data. Det var kul, jag hade dock redan kollat på alla men det var bilder på Dessie.. ! Så söt, asso bilder på hon när hon var mindre.


söt vah? =)


Vi hade hon i soffan, haha (:


tog i alla fall en kokkosboll när jag kom hem, hehe..

mellis

Hellu, nu har jag kommit hem. I skolan så hade vi planering, matte, svenska, so/no och ev. Det var faktiskt en kul dag idag. Men Ida, Fanny och Lukas var sjuka idag och alla dom sitter vid mitt bord så det blev lite tomt.. Men jag har ju Emma och Sebbe.
Emma och jag läste en bok om spökhistorier, var fett läskiga ju! Nej, men Emma tyckte det , så vi hann läsa 69 sidor högt för varandra. Maten var äckliga pannbiff, dom var typ brända.. liksom usch! Men jag tog en halv potatis och en knäckebröd.
aja, nu äter jag min mellis, mycket gott! men vi måste typ handla snart. Mjölk, flingor och kakor ofc.


haha, kram!


...

Nu är jag då hos Fanny, fast hon är inte här. Men i alla fall så har jag kul, haha. Min mamma och några till har då klädparty som sagt, aja, har inget och blogga om.. Ses i morgon, blir sista inlägget nu, tror jag?! ♥

SÅHÄR SER JAG UT NÄR JAG ÄR SJUK..

Ni bad mig att lägga upp en bild på mig nu när jag var sjuk, har dock inte godkänt den kommentarern! Men här kommer bilden!


Jupp, där har ni söta lilla mig!
Och JA, det är jag som har gjort bilden på paint!



no gården

idag blir det inge gården för min del,  känner inte att jag kan gå dit eftersom jag har varit hemma idag och mår som sagt inte så bättre.
Men tänker däremot följa med mamma på klädparty hos Helen. Alltså Fannys mamma. Dom är typ våra grannar.. Vet inte vad jag ska göra där men det är i alla fall roligare än att vara hemma själv och inte ha nåt att göra. Men i morgon kommer jag komma till skolan i alla fall. Ska bli kul.
Men ska ta och platta håret nu men kör på osminkad forfarande, bbye ♥

DAGENS LÅT

Pussycat Dolls - I hate this part


Kategorierna..



Lovisa tipsar: Alla mina smarta, vackra tips kommer hamna under kategorin Lovisa tipsar. Det kan vara alla möjliga tips, men om ni vill kolla där så trycker ni på Lovisa tipsar.

Serie: Ni vet den där serien i inlägget under det som är under det här inlägget? haha. Alla sånna serier kommer hamna under katergorin Serie. Okej?

Fixa design..

är det nån där ute som är en profiesonell designare som tar det gratis.
skulle vara perfekt, vi kan adda varandra på msn och prata där.
skriv gärna en kommentar om ni skulle kunna fixa min design, skulle bli så glad..!

Serie

Haha, tänkte börja med sånna här series! Kul va?
Men det är lite svårt och är som sagt lite nybörjare.. haha.



Försökte få tag på mamma ett flertal gånger, men tillslut kom hon hem och nu har vi ätit lucnh här hemma tillsammans!

FRÅGESTUND

Nu får ni chansen att fråga vad ni vill!
Kommer svara på frågorna i morgon, eller senare idag. Har inte bestämt än.
Men vill ha många frågor nu.




Hemma idag!

Hej bloggen, nu undrar ni varför jag är hemma, huh? Vaknade av att jag hostade och hade enormt ont i halsen. Kände mig otroligt krasslig och sliten, hade i ofs vaknat precis. Men ja. Har nu myskläderna på, usch. Jag hatar att vara sjuk, kommer ligga efter i skolan, men kanske inte så mycket. Men i alla fall så hatar jag fortfarnade att vara sjuk. Har kollat lite på film, typ det som man gör när man är sjuk? Blev HSM 3, vi har nästan inga bra filmer, men whatever! Haha, märker ni att jag har vaknat på fel sida? Känner i alla fall att jag är lite sur idag, hehe.


mitt morgon hår?! är i alla fall osminkad och helt naturlig idag..!


Har kollat på filmen och så dricker jag vatten!

Godnatt ☺

Nu säger jag godnatt, kom precis hem från fotbollsträningen som verkar ha gjort mig förkyld, hostar skitmycket men har inte ett dugg ont i halsen! Men får inte vara sjuk i morgon, för då har vi språkval och syslöjd. inte för att jag tror att jag stannar hemma i morgon, men whatever! måste i alla fall ducsha nu, känner mig väldigt ofräsh faktiskt.
Sen blir det väl att ta ett mellanmål och sen förbereda lite för i morgon då det blir skola, kanske?
haha, godnatt!

fotbollsträning..

Idag senare blir det fotbollsträning, ska bli kul..!
Eftersom vi har mc donalds cup i helgen så är det viktigt att man kommer på träningarna annars får man typ inte spela lika mycket som dom som kommit på träningarna. Men jag har ju som sagt kommit på ALLA träningarna, haha.

aja, ska ta mina bullar nu. Kram  ♥

BLOMMAN

Blomman var ju min förra kanin, en söt vit liten vädur kanin var det. Hela familjen var väldigt förtjusta i henne. hon fyllde typ år den 18 januari. Men hon mådde inte bra på slutet så vi fick avliva hon. Hon snurrade på huvudet och fick anfall lite då och då, det var liksom läskigt att se på. Men då hade vi fått Dessie faktiskt.
Men hon blev 4 år, tror jag. Är inte säker, men mmh, saknar hon väldigt mycket. Till och med mamma började gråta när vi skulle avliva hon, jag grät skitmycket. Det var inte kul, men man får tänka att det är djurets bästa ananrs lider dom ju. Usch, jag burkar tänka på Blomman ibland, hon var den sötaste kaninen man kunde tänka sig, haha. Det är sant!

Hon fick ju ungar också, på vintern. Fyra stycken. Men vi visste inte vem pappan var till ungarna och tydligen hade Blomman blivit gravid när hon var på rymmen. Haha, men vi fick behålla en kanin av dom fyra och dom andra tre sålde vi, fast en kanin sålde vi till våra kusiner och den fick heta Polly, men nu har vi fått tillbaks Polly efter 2 år. Haha, kul va? Aja, tillbaks till Blomman. Hon var som sagt skitsöt och kunde vara lös på våran trädgård utan att rymma. Hon var bäst!

Nu får ni några söta bilder på Blomman ♥


söt vah ?


aww..!


hon tvättar sig, ♥




MSEL

Nu är hela msel gänget hemma hos oss och vi sjunger singstar och spelar data. Alltså Emma, Emma, Ida och jag. Nu ska Emma och Ida sjunga.
aja, i skolan idag har vi haft undersöking, idrott, matte, svenska och nåt mera, kommer inte på vad. Aja, det har i alla fall vart en bra dag men fanny och elin var sjuka, krya och hoppas ni kommer imorgon!
men nu ska jag ta och sjunga lite, haha... ses senare bloggen =)
hade inte så bra bilder på oss tillsammasn.. haha


Emma och Emma!


Ida sötis!

Bra bilder va? Ni vet ju redan om mig, så lägger inte upp en bild på moi!
aja, ska som sagt sjunga lite nu, wihoo!


säger godnatt nu..

säger i alal fall godnatt för idag, ledsen att det bara blev 4 inlägg, men kommer ta in det så småningom. Men jag har ätit middag, gjort läxan, matat kaniner och sjungt singstar. Sitter ju inte vid datan hela tiden, men nu blir det hollywoodfruar.. glöm inte och kolla nu Emma!
aja, godnatt bloggen! hörs i morgon!

kaninerna

nu så har emma och jag varit med kaninerna, eller jag har suttit här nere och hon har haft dom där uppe på golvet, med ett gammalt lakan dock. Vi ingvigde också våran nya rulle som vi köpte på ikea i lördags. Dom gillade den! Kanske för att det låg en godis i mitten..?! haha.


polly äter på äppelkvistar..!


haha.. dessie tvättar sig!


awww!

Hål i väggen

Igår så kollade mamma, pappa och jag på ett skitroligt program, vi kollade förra säsongen också. Det heter i alla fall hål i väggen. Dom ska liksom försöka härma hålet i väggen och komma i genom utan att förstöra väggen eller hamna i poolen, vilket är superkul.
På söndagar, klockan 8 på kanal 6.


smoothie

nu så har jag kommit hem efter skolan, det var såklart en boring dag men musiken är lite rolig faktiskt. Vi håller på med ett instrument i grupper så ska man redovisa om det sen. Jag ritade av ett trumset, haha.. det blev snyggt.. ärlig talat, fick lite hjälp av Emma och Amada.
Men nu har jag gjort en smoothie, pappa med. Fast han är dock på möte nu, men den är i alla fall skitgod!


Nice vah ?


BAKNING

Nu så har jag bakat lite, skulle filma på mobilen med efter typ halva laddade den ur så det blev alrdig någon film. Boring! så jag hade liksom stått där och sagt vad jag gjorde och hällde i och så i onödan, aja.. resultatet blir väl gott i alla fall. Sockerkakan är just ni i ungen, kanske 4 minuter kvar!
Nu kommer en dialog.... ?!


- Åh, jag vill faktikst ut med kaninerna? Tål dom regn?, Emma.
- Nej, dom kanske blir kalla ju, Mamma.
- Vad ska jag göra då? Jag har liksom boring, Emma.
- Baka, Läxan?, Mamma.
- Ja, jag vill baka, Jag.
- Men du löser ju suduko, Pappa.
- Inte längre, jag ska baka!, Jag.

Så gick det väl till? Så nu är min fina sockerkaka alldeles strax klar..


Längtar..

Nu längtar jag som in i helvette till december månad. Man tar fram julpyntet som stått bakom kartonger i ett år, äter en massa god mat, jullov, julkalendern, lucia, julklapparna, snön...! ALLT, så jäkla mysigt. Tänk Dessie och Polly skuttande i snön? Haha, har en bild framför mig.. awww. Båda kaninerna är ju vita också. Men seriöst, varför ska det gå så jäkla långsamt för, nu längtar man som mest. Klä julgranen.. fy fan vad jag drömmer mig bort nu. Kanske ska sluta, snart är väl julen över i mina drömmar snart, inte kul.. Whatever.


julpynt.. alltid lika kul..


snön är bara för härlig.


hissar & dissar



-Amerikansk Pizza
Var faktiskt jättegott. Man blev mätt på två/tre bitar eftersom den är så tjock och så får man hem den utan att behöva åka i väg och hämta pizzan, nepp! smidigt och gott ska det vara.

-Doftljus
Köpte ju två stycken igår, ni vet. Det luktar så otroligt gott och så är dom så fina på ett naturligt sätt. Lovisa gilla.


-Regn
Kan det vara nåt som gör en deppig så är det regn. Himlen är oftast grå, man kan inte vara ute och leka och om det regnar ordentligt kan man inte heller sitta vid datan, är ju lite läskigt då. Men allt ute på trädgården blir blött. Men lite mysigt är det och sitta inne med en kopp varm choklad.

-Rufsigt hår
Okej, Lovisa absolut inte gilla. Att vakna upp med rufsigt hår är det värsta som finns. Speciellt om det är skola eller om man ska ut och träffa vännerna eller så. Inte ens plattången plattar ner allt, vad ska man liksom göra då? En stor megadiss på det.


chokladbollar, pizza och cola

Hej bloggen!

Nu så har vi precis ätit världens godaste lunch.. mmh.. kanske inte precis, utan väldigt fet mat blev det.
I alla fall amerikansk pizza, cola och chokladboll köpta från ikea. Så det var gott.



haha, fetmat?!

amerikansk pizza

jupp, amerikansk pizza blir det till lunch, har faktiskt aldrig ätit det.. lite spännande..
men det är bara för att pappa är lite sliten och orkar inte åka och hämta pizzan, så därför blir det amerikansk.

men nu så sjunger vi singstar, emma och emma sjunger just nu och jag passar på att blogga. Det är ju trots allt mitt liv, varje gång jag sitter vid datan och bloggar blir jag glad! Och ni lever ju för det... Låter jag som Kissie, Dessie? Haha..

Men nu får ni en lista på vad vi ska göra tillsammans idag!

göra påhittad smoothie
spela data
vara med kaninerna
fixa naglarna
singstar, buzz
Vollyboll med ballong
äta amerikansk pizza



Så, det var väl allt, tror jag?
aja, kram ♥

O U T F I T

Nu kommer dagens outfit, ofc..
Men snart kommer Emma och vi hittar väl på nåt kul.


Tröja - HSM konsert
Linne - H&M
Jeansleggings - GinaTricot

POLLY

Visste ni att vi har fått Polly? Kaninen? Det var ju mina kusiners kanin förrut, men nu så har vi fått Polly. Fast eve kommer ju hälsa på oss ibland och då hälsa på Polly också. Så nu har Dessie en bästis och Polly med. Tack ännu en gång, haha!


söööööööt ♥

FIGO

Igår kom sötaste hunden figo på besök med hans husse och matte såklart. Pappa och några kompisar skulle typ ut och kolla på matchen, sverige - danmark på tv någonstans.
Här får ni lite bilder på Figo.


Figo hade en tofs på huvudet, så sött..




sweetie..

10:31

Godmorgon!
Vaknade kanske för en timme sen, åt frukost och sen satte jag mig här, haha. Men blir lite mer blogg senare idag såklart. Ska vara med kaninerna ofc. Kram.

Tacos & Körslaget

Nu blir det Tacos, eller jag har redan ätit det, så det blir fortsättning på körslaget nu!
haha, GODNATT SÖTISAR ♥

Kaninerna

Nu på kvällen så har Emma och jag varit med kaninerna, var jättekallt men jag överlevde som sagt. Vi städade ur hela lekstugan som var full med en massa kaninsaker och skit, deras burar blev också fina.


Pollys fina toa..


Söta Dessie, som fick en godis!


Skit, Skit och återigen Skit!

Hur fint det blev i lekstugan får ni bild på någon annan gång, vart så mörkt och kallt..
aja, kram


IKEA

Mamma, Emma och jag har varit på ikea och handlat lite skit, men också nödvändiga saker. Det var fett kul. Mamma och jag såg Jon från idol, ni vet? A, han var där typ med nån tjej. Lunchen blev köttbullar och potatis och fanta. Sen glass. Vi åt alltså där och sen så fikade vi också, chokladboll med mjölk!
Men nu kommer bilder!


Lunchen!




blev väldigt mycket..


två blomkrukor till mig..!


griffeltavlspennor


filt till vår nyblivande hund..


Dl-mått och potatisskalare


vattenkanna till mig, så att jag kan vattna mina blommor!


Ljus till julen, till mig.


Två doftljus, vanilj. Till mig.


Rulle till kaninerna


lampa till mig..


outfiten idag

det var alla bilder, kram!

Dagen

Jaha, hur blir dagen nu da? Ska Emma, Emma, Ida och jag åka till stockholm och gå på chokladmässan, ska dom sova över här eller blir det en hemmadag? Hmm.. nåt att tänka på, kanske? men ska i alla fall ta och smsa lite med emma nu, hoppas hon svarar.. inte hennes specialitet precis.
Men vad ska ni göra idag då? Är i alla fall på gott humör så blr väl något kul.. som sagt. Nu svarade Emma. Smsar med Ida också. Planerar dagen, ni vet.


aja, kram ♥


festen!

Nu tänkte jag blogga om festen.. hade typ bloggförbud igår på kvällen? haha, whatever..

Men igår så hade Fia stukat armen :') så hon hade bandage på festen.. stackars!
hehe, mmh... men vi åt pizza, chips och tårta. Godiset kom fram när Ida, Karin, Emma, Jag och Olivia (såklart) var kvar. Vi körde några sånglekar och land och stad. mitt lag vann, och det var Emma, Ida, Cornelia och jag. Wihooo! Sen sjöng vi också singstar, men väldigt lite så senare på kvällen satt några och kollade på idol och vi andra sjöng singstar, air hockey och sånt i dansrummet. Aja, nu kommer bilder!



Olivia, Amanda. Öppnar presenter!



presenter..



gotti.



Cornelia, suddig bild..



Sofia (Fia) som äter pizza!



Emma och Olivia!



Ida och Emma!

Det var alla bilder jag tog, blev inte på alla och inte så många!
älskar er tjejer, we rock ♥

spel

gick in på en blogg och hittade ett roligt spel. Okej, det var mest jobbigt. Men ja.. kul att göra om man är uttråkad! man ska dela alla bollarna tills dom blir skiiiitsmå! Först var bollarna såklart superstora!




jag älskar mitt hår..

har faktikst aldrig varit nöjd med mitt hår precis. men nu tycker jag att det är skitfint. speciellt när det plattat. har ju som sagt inte tonat, slingat, färgat, har löshår eller någonting med mitt hår nån gång, det är kanske därför det är så perfekt? Haha. Sen är det ju vissa som plattar det varje dag och gjort det kanske i några år nu, asso inte för att det är dålig. NEJ. Men då blir ju håret också utslitet. Och jag står faktiskt för att jag har lockigt hår, det är liksom jag. Lovisa med lockigt hår. Lovisa med rakt hår. Men däremot tycker jag att jag är finare med rakt hår och därför plattar jag den för det mesta varje dag, men aldrig på helgerna om jag bara är hemma.
Det är onödigt. Och om man inte kan stå för att man har lockigt hår, kan man då vara stolt över sig själv med platt hår? Tycker det är lite konstigt, men det är dock MIN åsikt. Vissa tycker liksom det är normalt..
Men om man får välja en sak om sig själv som man gillar kan man ju inte välja håret då om man nu har plattat det, har löshår, tonat, färgat eller nåt sånt. Visst, man får ju tycka att man är fin i håret efter man har tonat det och självklart bryr man sig lite om håret i alla fall, det gör liksom jag med. Men blir det inte fejk då? Asso om man väljer håret nudå, det tycker i alla fall jag. Och nu menar jag inte att man inte får välja ögonen för man har mascara liksom. Nej, om man ska vara solt över sig själv, så ska det inte vara något fejk.


jag med lockigt hår..


jag med rakt hår..


dags att beställa igen..?

Okej, det var inte så länge sen jag beställde från internet och så betalar ju trots allt mamma. Men gud så jäkla snyggt höstmode det finns, hitta en massa. Men någonstans måste gränserna gå. Här är lite av det jag verkligen vill ha, ME LOVE!



som ni ser så älskar jag dom hära polotröjorna. Alltså stickade! " Lovisa Trenden " haha, skoja :)

PARTYTIME!

Usch vap peppad jag är nu! Kanske lite för mycket... Men hoppas i alla fall att det ska bli skitkul. Det var ju rätt så länge sen vi tjejer hade fest. Den senaste var ju min och emmas. Men jag vet att vi alltid har kul tillsammans.
Ida, Elin, Sofia, Fanny, Karin, Cornelia, Olivia, Emma, Emma och Amanda! och jag...!


FACELOOK


DRESSCODE


paketet är inslaget!

haha, snygg dresscode och facelook va? kör på det naturliga. Läppstift och mascara!
glömde faktiskt bort att jag hade det dära linnet. Köpte det på NewYorker i skärholmen nån gång..
aja, festa nu, okej.. om två timmar? haha, vill att det ska börja nu!

Lovisa tipsar.

Igår när jag var ute med kaninerna så smet Polly in på grannanars tomt. Blev såklart skitförbannad och började springa och försöka jaga in hon igen. Men sen klappade jag hon skitmycket, det är inte kul att vara med mig när jag blir förbannad. Tyckte lite synd om hon.. aja, då hittade jag en stor lövhög och så tog jag ett löv, dom var så fina! Sen när jag gick in igen började jag pyssla lite.

Du behöver:
Tejp
färgglatt papper
stort höstlöv


Först klipper du till en snygg form eller så låter du det färgade pappret vara som det är. Du tejpar fast lövet i mitten, eller någonstans på pappret. Det du tycker blir snyggt. Du kan fixa lövet så det passar in, asso kanske ta bort stjälken en aning eller så. Sen sätter du upp pappret med lövet på väggen och genast blir det lite höstkänsla i ditt rum. Du kan också sätta dit flera löv på ett papper.


så blev mt


Paulina Danielsson

Jag älskar din blogg, har faktiskt alltid gjort det! Kanske läst den i snart 1 år typ. Du är bäst. Du är liksom lagom, inte tråkig och inte för underhållande. Vilket jag tycker är bra, många fler också. Du är sjukt fin, skulle verkligen vilja träffa dig. Du är som min förebild för jag avgudar dig enomrt. Som sagt så läser jag din blogg VARJE dag. Du är perfekt, engligt mig. Kram ♥

www.paow.se LÄS ALLA! ♥

ett collage som jag gjorde för rätt så länge sen till dig! ♥


blogg.se (?)

Vad fan är problemet? Kunde inte logga in på min blogg. skrev lösenordet hundratals gånger, jag svär! det var rätt lösenord, kanse inte hela tiden.. gosch! Jag vet att många fler har haft exakt samma problem som mig. Det har ju varit andra saker också ju. Som statistiken, nytillkommande obkejt, kommetnarerna och en massa andra skit. När ska det fixas? Gör det snart!


apropå design

haha, ni kanske har sett att jag har gjort om lite här på bloggen. Hedern, färgen på texten i inlägget och rubriken i en annan stil. Snyggt? såklart. Men kommer typ byta lite senare i alla fall. Tröttnar som sagt ganska fort på mina designer!

FÖRE



EFTER


mellanmål a la lovisa

Japp, nu har jag tagit mitt mellanmål. Choklad ofc. Pappa burkar ju köpa några chokladkakor till mig, så har typ oftast en i kylen! I alla fall gott.
men berättade jag att jag har målat mina vackra naglar? Nej? Okej, men jag gjorde det igår kväll när jag skulle lägga mig, asso jag målade i sängen. Så det blev lite cpat, haha.


min fina choklad och mina nymålade naglar!


Kenza i vakna med the voice!

Kollade på youtube och hittade ett klipp med Kenza i vakna med the vocie. Dock itne hela klippet, aja.
Vem är hunden? Det kan väl inte vara Armani, eller? I alla fall söt!


HEMMA

hemma är jag nu, orkade bara inte blogga precis när jag kom hem. Aja, i skolan så hade vi bland annat idrott. Vi körde innebandy, var mycket tråkigt! Sen hade vi EV, lunch, engleska och spanska. Var ganska så kort dag idag, skönt! men sen när skolan är slut går vi sjungade ut ur klassrummet. Vi sjunger så klart fredagsmys..!
Men dagen idag gar varit rolig, faktiskt..!


vi är fan bäst ♥


haha (!!!!)


mmh, love my uggs! juste, emma köpte ett par igår. Så nu är vi 6 tjejer med uggs!





träning

Snart blir det träning.
Kommer nog frysa jätte mycket,
så måste klä på mig ordentligt..
Men typ inga kommer komma,
lite tråkigt faktiskt.
Men det är ju trots allt ssk match idag,
men det kommer flera matcher och
träningarna är ändå slut
snart. haha, Passa på ju!
men nu ska jag nog träna lite
spanska med pappa,
han kom precis hem ungefär.
ses ♥


blommorna?

Hehe, kan vara lite elak i bland. Typ glömt att vattna mina blommor på ett tag nu. Shiet! Alla bladen är ju gula, nästan alla.. men dom fick faktiskt lite vatten alldeles nyss och igår på kvällen eftersom jag vill att dom ska överleva! Tycker dom är fina så ska verkligen försöka hålla dom vid liv nu. Hehe.. wisch me luck, (stavas det så)




mobilen..

ååååååh, jag hatar min mobil! Den är så jäkla dampig..... idag i skolan dog den även fast den var fullladdad, det hände igår också på stan! Men just nu funkar den.. men liksom ändå ? gosh, blir sjukt trött på min mobil, vill typ slänga den i marken och skrika.
Okej, nu överdriver jag nog. Men så är det, den suger helt enkelt!

hemma nu!

Nu är jag hemma efter en rolig dag i skolan. Emma, Emma, Ida och jag satt i ett rum och skulle typ lösa lite saker på ett papper. Geografi dårra. Sen kommer en fröken in och vi hade skrattat så jäkla mycket åt hon innan, men sen kommer hon in och hjälper Emma och mig. Ida och Emma som sitter bakom garvar ihjäl sig. Haha.. sen hände lite mer också, typ Emma och jag fick en kram av henne ? Men smet, så emma kramade bara ;) hahaha! Det var kul, tror att hon sjöng en sång också om den dära sjön gagnes (?) Emma och jag började såklart garva asmycket! Lite kul i alla fall..
Men nu har jag tagit lite ballerinror, så himla gotti. Aja, skriver senare.

dålig uppdatering.

inte likt mig.. ellerhur? Jag skriver ju minst 5-6 inlägg per dag. Aja, igår på stan köpte jag faktiskt en liten sak. En nyckelring, den hänger på väskan nu. Och så köpte jag choklad som var dyr och äcklig. Usch asso!
aja. blir lite bilder från igår nu!


outfiten


doncen blev det såklart. Doppade pommes i milkshaken!


haha, Ida på doncen...!


på gården...


min söta nyckelring!


gården

Hej alla läsare!

Nu sitter jag på gården med Emma och Ida. Och några killar men dom spelar pingis eller nåt. Förlåt för dålig uppdatering, men bloggar mer när jag kommer hem vid halv 8 elr 8.
Blev i alla fall presenter till kära Olivia, vi köpte nåt skitfint tillsammans. Kan inte berätta såhär på bloggen! Sen lekte vi lite i lekparken, gjorde videoinlägg och så träffade vi två tjejer på bussen som ville veta våra bloggar. Asso dom var 93:or. Och liksom dom hade sett att vi gjorde videoinlägg och då sa vi liksom HEJ BLOGGEN! Lite kul.. aja, vi ses när jag kommer hem! KRAM

stan

nu så efter skolan ska Emma, Ida och jag till stan och köpa present till Olivia som då fyller år. Hon ska ha fest på fredag! yääyh. Men blir inte så länge där tror jag. Orkar inte, hehe =) men bloggar när jag kommer hem, puss!

bloglovin

Om ni nu vill prenumera på min blogg är det bara att trycka på den här knappen som ni ser längst upp på min blogg! Skulle verkligen älska det, och det skulle göra mig skitglad !



aja, missar tacosen om jag inte går nu! kram och godnatt ♥

keyboard..

Shiet asso. Vet ni vad mamma kom hem med i dag ? Keyboard, coolt va? Det var typ nåt begangnad från mammas jobb. Skitkul, TACK MAMMI =) Nu ska jag bara lära mig lite låtar. Fia, Fanny, Ida och Emma k kan typ några tusen låtar, dom kanske kan lära mig? Eller så kan man ju söka på det, haha.. whatever! I alla fall kuuuul ♥


bilder som aldrig dök upp eftersom....

nu kommer det lite bilder från shoppingen då mobilen gick sönder.. och som då aldrig dök upp i bloggen!
haha, spännande va ?


outfiten..


var inne på en äffar för mamma och pappa, hade lite tråkigt..


satt i bilen, lite coolt var det..


åt ofc på tacobar..


lite fika, senare..


såg han där, han heter typ Felix och var med i idol 2009..

aja, var typ alla bilder.
Nu blir det tacos och någon film, för mamma är så snäll och hyrde en!
sen blir det också fruktsallad, mums!



Min mobil är tillbaks...

Min mobil är tillbaks så det är bara att smsa lilla mig nu. har comvig som vanligt! Mamma kom hem med den, behövde aldrig åka iväg, yees!


LOVE MY PHONE ♥

statistiken

Nu kollade jag min statistik, i förr går hade jag hela 94 besökare. OMG! Vet att det är lite, men är faktiskt stolt, hehe.. tack vare er ju. TACK!


hemma från skolan..

äntligen, skulle nog inte klarat några fler timmar i skolan. Var hungrig och otroligt trött. aja, i skolan kollade vi på en film. Den var så jäkla tråkigt, ibland kunde det väl bli lite spännande. Det handlade om Vasatiden och Martin Luther.. jag tyckte i alla fall att den filmen var skittråkig! Sen hade vi också idrott, föröskte komma upp i ett par ringar. Fick lite hjälp av amanda, emma och fanny. Det tog ett tag.. Men sen kom jag upp, hehe! Har inte så starka armmuskler. Sen så har vi haft matte och svenska också. På rasterna leker nästan alla tjejer och killar tjuv och polis. Oftast är tjejerna poliser och killarna tjuvar, men i bland byter vi! Det är i alla fall skitkul..
nu har jag tagit youghurt, får ju inte ta några kakor, you know! Men det funkar faktiskt rätt så bra, ärlgt talat.


värma pizza

nu ska jag ta och värma min pizza. är jätte hungrig, har vart det ganska så länge nu. Så lika bra att jag börjar...
senare idag är det ju svenska hollywood fruar! det är så himla bra. I alla fall lite! ibland går jag och lägger mig innan det slutat för kan vara så trött men i bland kollar jag klart. Hehe, ska i alla fall ta och värma pizzan nu, kram!

min lilla kanin..

så söt, så söt asso! Dessie, kommer alltid älska dig, no mather what. Jag vet att kan få dampanfall när du rymmer och så och liksom förlåt, men du vet att jag älskar dig ändå, right? Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. LOVE YOU! hehe =)


sorry, orkade inte trots allt rotera. forgive me? a!


godis..?

Kanske borde stoppa upp det här med godisätande VARJE dag. Det kan vara glass, kakor, godis elr vad som helst. Något äter jag i alla fall varje dag, av det. Men borde faktiskt ta och sluta med det. Äpple till exempel är ju också gott! Det ska nog bli mitt mellanmål framöver och så ska jag bara äta godis på helgerna! BESTÄMD.
Lovisa ska inte äta godis på vardaganra! Haha, behöver nog lite hjälp. Men som tur var har jag ingen störande syrra som ska hålla på och frestas, nepp! för hon har också godisförbud..!












=) help me!


Look of today!


dresscode




facelook

hemma!

nu är jag hemma från skolan. 
Där hade vi livskunskap, läste, matte, bild och musik. På musiken skulle jag ha en skiva med mig, jag hade med mig Taylor swift. Låten var your not sorry..(?) aja, sen gick jag hem med Emma, Emma och Ida, så vi är hemma hos oss nu. Vi kommer typ bara sitta vid datan elr hitta på något annat som sagt. Vi har ätit bullar, dom som jag bakade igår! Det var i alla fall gott. aja, nu ska Ida blogga (: 

godnatt..


Bullarna

Glömde ladda upp lite bilder på bullarna! Men här kommer dom :)








statistiken

Ursäkta, men vill verkligen skryta lite här! Det är stort för mig och kommer ta bort alla taskiga kommenterarer kring det här inlägget. Tänk att 70 olika personer klickade in på min blogg idag, helt otroligt! Tack så jäkla mycket till alla som varit inne på min blogg idag och inte nog med det, det finns ju risk att det kommer fler, dagen är ju som sagt inte slut än!

Kanske vid 12 tiden hade jag redan 47 unika besökare, vid 3 tiden hade jag 51 och nu vid 7 tiden ungefär så har jag 70......! Är så otroligt stolt, när jag gick in på statistiken och såg 70 unika besökare blev jag skitglad. Hoppas att det är så här varje dag nu. Skitkul..!




Pizza

Mmh, nu har man ätit bullar hela dan. Var fett kul att baka men degen var så jäkla kladdig, hade typ för lite mjöl..? Men mamma fixade det. Sen blev det pizza till middag, var gott..
Nu sjunger Emma singstar är fett jobbigt... hehe, hon typ låtsas sjunga fint nu, så blir typ att ta självmord att höra på.. Men jag överlver.. haha!


från google..


designen

Bytt design, äntligen! Fan vad skönt.. hade helt och hållet tröttnat på den förra!


FÖRE


EFTER



söndagen

Här kommer listan, min vanliga söndag!

Göra sv, ma läxa

Duscha

Vara med kaninerna

Fixa naglarna (ofc..)

BLOGGA

kanelbullens dag

kanelbullens dag idag! Japp, var bara tvungen att baka lite.. Så pappa och jag åkte till äffren och köpte jäst, köpte lite kakor också. Innan det hade pappa en kompis här, han hade aldrig varit här så det blev en rundtur i huset, tror jag i alla fall.. Sen har jag sjungit lite mer singstar.
Mamma och jag bakade och då kom en annan kille hit och kollade på vårat tak, vi ska då byta ut takket till svart, tror jag. Men nu jäser degen i alla fall, så passade på att blogga. Vad har ni gjort denna dag då? typ ätit bullar, antar jag..!

TIPS
Det är ju så att när man börjar använda smink så kan man typ inte sluta.. eller asso man vill använda det varje dag. För man tycker typ att man är ful utan. Vissa kanske inte alls känner så, men jag tror att vissa faktikst känner så. I alla fall, på helgerna är det bra om man inte har något smink. Asso jag säger inte att man inte ska använda smink på helgerna, men är man bara hemma en hel dag är det ju onödigt att ens ta på sig smink. Du kommer känna dig mycket stolt sen ! Haha, det var mitt tips.. kanske inte det bästa, men mmmh....




STATISK

Kollade på min statisk och såg att jag tydligen hade 45 besökare igår. Tack! Det är så här det ska va, blir skitglad och idag den här tiden på morgonen har jag redan 27 besökare.. NI GÖR MIG SKITGLAD <3


IDOLBILDEN

Nu måste ni gå in på Isabelle Strömbergs blogg och kolla på idolbilderna som hon har lagt upp i ett inlägg. Den andra idolbilden är min, det står ju också min blogg där! Blev gald som sagt.

Hårspray

Gick in på Paows blogg och såg att hon städade sitt rum... hehe! Hon har en likadan hårspray som jag.. Blev faktikst lite stolt när jag såg det och fy fan vad mycket smink och hår produkter hon har!


hehe, lite onödigt inlägg...

morgon!

Nu har jag vaknat, var som sagt väldigt seg idag. Pallar nog inte vara med nån vän idag helller. Nu på morgon har jag ätit frukost, sjungit singstar och är helt ofixad. Har inget smink, itne fixad håret och så har jag min randiga tröja från GinaTricot, var lite stor på mig då..hehe.. aja! Nu vet ni alla fall att jag är vaken!

=)


KVÄLLEN

Ja, hur blir eran kväll?
Min kväll blir väl Tacos, datan och kanske körslaget. Mamma är typ med hennes vänner från nian. Så det är pappa, emma och jag nudå.
Asso shiet, lyssnar på Miley hela jäkla tiden! Så jävla bra.. aja, ska mata kaninerna nu. Blir fler inlägg! (:


ssk matchen

DOM VANN! 5-0, fan vad kul asso.
Det var i alla fall skitkul men tänkte berätta lite mer invecklat? Först fick vi skjuts av mamma dit. Asso Emma, Emma, Ida och jag. Vi träffade typ några killar och pratade lite med dom, sen beställde vi pommes och dricka, sen började typ matchen. Dom gjorde ett mål men en kille i ssk började typ blöda på planen, så han fick inte vara med och spela mer. Men i pausen gick vi ut och en kille kom med en halsduk och slog den på idas rumpa...? haha! eller så hände det i andra pausen, whatever. Men vi började typ jaga dom runt hela.... dom var typ skiträdda för oss då, haha! Sen kollade vi på matchen, köpte en chokladkaka då.. Och dom gjorde ett till mål, ssk asso. Emmak skulle smsa sin pappa varje gång nån gjrode mål, det var typ Fanny och jag som kom ihåg det så vi fick påminna Emma lite.. Vi träffade också en tjej som heter Lisa. Lisa träffade vi första gånggen när Emma, Emma, Ida och jag var på axa sportcenter för typ ett halvår sedan, det var skitkul att träffas. Vi hade planerat det då.
Aja, det var i alla fall skit kul..! Måste göras om.


POMMES ♥


blev ganska dåliga bilder..


Miley Cyrus






ME LOVE!
Så jäkla fu*king fin!
Hon är min idol, kommer typ alltid vara och är..
Älskar Miley, hon är bäst.








morgon

godmorgon bloggen! elr är godmorgon lite fel ord med tanke på att klockan är 11:22 ? Kanske.. vad vet jah? aja, idag blir det i alla fall att vara med bästisarna, vi går in gratis på ssk match. ssk - mode. Hoppas ssk vinner! Ska i alla fall bli jätte kul. Kanske träffar några andra också, you know.. Mwn vi har ingen föräldrer som hämtar. Mamma ska i alla fall skjustsa, det är klart. Men måste fråga ida om hennes föräldrar kan hämta. För mina kan inte och inte heller Emmas. Men det löser sig säkert. Tog precis en liten snabb dusch. Var otroligt ofräsch innan, men nu är jag fräsch fresch! Frukosten blev macka, jucie och ägg! Gillar ägg... i alla fall löskokt! aja..

 
bilden tog jag från Emmas mobil..


Idol

Kollade precis på idol, var ju fett bra och spännande. Röstade ofc på Erika och Tove. Heja! Men tråkigt att Clara inte är med i tävlingen längre.. hon var ju fett bra men kanske alla andra är lite bättre.. aja, det blev i alla fall godis till Idol också. Men snart är det ju röstningen. aja..

.. i morgon blir det att gå gratis på ssk match. Dom ska typ möta Mode. Ska i alla fall gå med Emma, Emma och Ida. Msel, med andra ord. hehe, men måste dra! Ha en fortsatt trevlig kväll, kram ♥


Tråkigt att hon åkte ut...

Varför?

Jag trodde du var nåt. Men det visade sig att du var falsk precis som alla andra. Varför? Varför visade du inte mig, få mig att tro på livet igen. Jag gjorde det när du var vid min sida. Var du tvungen att gå? Tvungen att förstöra precis allt? Du fattar inte vad känlsor är eller betyder. För du har inga och du tror att alla vill vara som du, när det till och med är tvärtom. Jag stöttade dig då, men du bara lämnar mig. Känner mig lika med noll, utan dig. Tror att ingen kan göra mig lika glad som jag var förut, förutom du! Du betydde så jäkla mycket! Tills den dagen då du började prata bakom ryggen och redigera bilder på mig. Var du avundsjuk eller? För att jag var perfekt och inte du? Jag hade älskat dig no mather what, men tydligen var du för svartsjuk så du förstöde vår vänskap, helt och hållet. Vänskapen finns inte längre, den har blåst bort. Var du tvungen att klanta dig? du var den bästa vän man kunde tänka sig. Jag ställer frågan ännu en gång, var du tvungen att förstöra allt? Du kanske inte fattar att jag blev sårad, jäkligt djupt sårad. Jag hade mina bästa månader med dig. Har det sämst utan dig. Fattar inte att jag slösade bort dig på dig, din falska löngnare.
Vill du ha mig tillbaka? Ledsen, tar inte dig tillbaks ännu än gång. Du förstöde allt.. ALLT! Du har gjort ditt val.
Och det var att inte ha mig som vän. Fattar du vad du har gjort? Förstört mitt liv, mitt liv!
När jag kollar på bilder på oss tillsammans bildas ett leeande på mina läppar, men det leeande är BORTA.. FÖRALLTID! Tänker ta bort dig ur minnet, radera ditt nummer, radera alla bilder och ta bort bilderna på oss
i mitt rum. Tänker kasta dom, bärnna upp dom! Vad som helst för att få bort dig ur minnet... för när jag
tänker på dig bildas en tår som rinner sakta nerför kinden. Du var verkligen den bästa bästavännen! För fyra dagar sen hade vi så kul, vi skrattade och pratade om allt. Det var i alla fall det jag kunde göra med dig då,
jag litade ju på dig! För tre dagar sen grät jag. Vi kände inte varandra längre, du hade förändrats enormt mycket! För mycket... hatar dig.. du slösade bort mitt liv, JAG slösade bort mitt liv på dig!
Kommer du inte ihåg vad vi sa? Du & Jag, no mather what, Du & Jag hör i hop, Du & Jag föralltid baby! Alla orden, var dom bara falska? Du <//3 Jag. HATAR DIG....


hiss




-Uggs
Ja? vem hissar inte den snyggaste och skönste skon..? Jag behöver inte säga så mycket mer, helt klart den bästa och finaste skon...




-Kuddkrig
haha, det är så kul! man skrattar väldigt mycket och man ska ha mjuka kuddar annars kan det göra ont när man kastar en kudde i fejset på nån! men kuddkrig hissar jag verkligen...

-GinaTricot
Love it! Ja, deras kläder är så snygga. Så mogna, på nåt sätt.. men vem har inte nåt klädesplagg från Gina? Ingen, alla älskar GinaTricot. That´s it.

-Isabelle Strömberg
Mjaouu, blir så glad när jag ska gå in på hennes blogg! Hon är den bästa bloggerskan i hela Sverige. Dessie, Kisse.. släng er i väggen!



-Youtube
Japp, brukar gå in där när jag ska lyssna på musik. Men på våran data är youtube lite seg, men whatever! bästa sidan om man ska lyssna på musik eller andra roliga klipp..

-Tjocka halsdukar
Det bästa på hösten, helt klart. Så varmt, skönt, fint och jäkligt snyggt med en virad halsduk runt halsen. Mjaou!



-Skriva berättelser
Det äger! I alla fall att skriva på datan. Om man srkiver för hand blir det typ bara jobbigt, men det är också kul.
Man får liksom hitta på vem det ska handla om, vad det ska handla om och hur det slutar och mycket mer! Skitkul..

-Shoppa
Det är så himla kul att shoppa. Man kan shoppa med kompisar, mamma eller hela familjen! Lika kul varje gång. Och det är ju extra kul om man hittar nåt man verkligen gillar!



-Choklad
Haha, det är ju bara för gott... i alla fall marabou. Men har ju också andra favoriter som sportlunch och kexchoklad. Så jäkla gott..

Kuddkrig....

Ja. Emma k har gått hem och vet ni vad Ida, Emma och jag har gjort? HAHAH, vi har haft kuddkrig och trollat och en massa roliga saker. Asso vi filmade ett 14 minuter långt kuddkrig, Ida ramlade några gånger för Emma och jag slog honmed kuddar, asso shiet vad kul det var! Men dock hade vi ett täcke på golvet när Ida ramlade. Sen så har vi tagit lite mera choklad.....


mmh............


marabaou....

Isabelle Strömberg

Haha, vet ni? Jag och några kompisar har ju fått reda på isabelles Strömbergs nummer. så vi har typ smsat och ringt hon hela dagen lång... men så lägger hon upp alla sms på bloggen, så jäkla coolt. Älskar verkligen hennes blogg och hon! Sen så har vi alla typ skickat idolbilder till hon, hehe!


Min idolbild till Isabelle!




....

Hej bloggen!

Idag var det ju skola "/ boring, som vanligt! men aja, efter skolan så följde emma och ida med hem. Vi har för det mesta spelat data och ringt Isabelle, bloggaren! Asso shiet, är nog en av hennes största fans. www.isabellestromberg.blogg.se ! Sen så ha rvi tagit lite choklad också. Gotti, pappa köpte ju fem olika smaker när han var i Finland. Tack.

MSEL ♥ Isabelle strömberg

matchen..

Nu kommer resultatet från matchen igår, glömde helt bort att skirva det här på bloggen. Det blev i alla fall 8-6 till oss, VI VANN! i första halvlek stog det 6-3 till dom, men så gör vi likosm fem mål i andra halvlek. Snacka om utklassning...
aja, ska sova nu, har ju förhör i spanska så måste vara pigg i morgon, hehe.....

PSK

Hellu!

Alla tjejer har nu varit hemma hos Sofia och haft superkul. Vi kollade på bilder från Gothia Cup. Haha, skitkul var det. Men det var i alla fall en ful bild på mig när jag sköt ett skott, haha! Men sen sjöng vi också singstar, jag vann.. men förlorade dock en gång också. Hamburgare till middag och sen glass framför Idol. Heja Tove! Heja Tove! Hejar i alla fall på hon, men vet inte om hon går vidare..
Tyvärr har jag inga bilder, Emma vill inte dela med sig från hennes kamera. Så, vad ska man göra? Blir lite boring, men det var i alla fall jättekul hos Sofia. Alla tränare och föräldrar var också med ju!
men kram ♥

låt

Gillar ni Miley Cyrus?
Vissa av hennes låtar är faktiskt riktigt bra! Här får ni en låt. Party in the USA.



Höstkläder!

ME LOVE!
har i alla fall höstkläderna men dock ingen mössa. Men whatever, hittar väl nån fin senare på hösten/vintern. Det är så jäkla mysigt med en tjock, stickad halsduk och stickade vantar. Love it! och det ska såklart passa. Det blir ännu mysigare med ett par uggs till också! mjaouu..



Halsduk: Min absoluta favorit accesoar såhär på hösten. Det mysigaste som finns. Det bästa att värma sig i när det är riktigt kallt. Och absolut supersnyggt! Min är från H&M.

Vantar: Hehe, köpte kanske dom för.. 2 år sen! I alla fall på NewYorker. Men gillar stickat och tummevantar, skitsnyggt och mycket värmande.

Uggs: Dom snyggaste och skönaste skorna? Lätt..! Det är i alla fall bra att ha en sula på uggsen, annars försörs dom så lätt och så känns det typ som man går på marken. Mina uggs har i alla fall sula och är köpta på JoberMax.

Jacka: Inte precis den snyggaste, men funkar! Helt perfa. Tycker i alla fall att det är skönt med jacka, det värmer skitbra och mycket. Haha!


Saknar dock en mössa.......
men ja, kram ♥

mmh

Ja, som ni vet så blev det lite dålig uppdatering igår, bara ett inlägg! Men det var tur att jag hann skriva det, annars hade det blivit noll inlägg, inte kul.

Men kom precis hem från boring skolan. Vi planerade, svenska, matte, so och lite mera. Kommer inte ihåg..! På rasten körde vi tjuv och polis, men var inte med hela tiden. Stod utanför leken och pratade med andra. Haha, man får faktiskt vara lite barnslig ibland. Idag har jag haft min vita halsduk eftersom det börjar bli så jäkla kallt. I alla fall, kul att det är vinter snart. Men dock gillar jag hösten bättre! Den ända som är bra med vintern är ju såklart julafton och kanske lite mer. Haha, i alla fall så har jag tagit lite kakor nu men ska ta fil också, var ju fett hungrig. Usch, på maten i skolan! bloggar mera!

RSS 2.0