måste gå nu

måste i alla fall gå till skolan, elr snart! Fanny, Olivia och Sofia kommer snart hit och då ska vi gå tillsammans till skolan. Första lektionen blir gå igenom läxa, sen slöjd! BORING. Men efter skolan så kan jag inte blogga, för ska på kräftfiske med mammas jobb, så vi hörs senare, kram!

--

Oj, råkade radera mitt inlägg. Råkade trycka på en bakåtknapp så hann liksom aldrig spara. Shiet. Pallar inte sriva om, så nu får det bli lite kortare.
kollade på mina kompisars bloggar fast på gamlare inlägg. Haha, det var fett kul! Fanny hade då dom mest "gamlaste" inläggen. Men mmh, värmde i alla fall lite spagetti och köttfärssås men blev inte mätt så tog en knäcke macka också. Måste ju ladda rejält nu! Vi har ju match senare och typ förra gången förlorade vi med 8-1, tror jag. Men jag spelade inte då. Och så är det den sista matchen. Blir skönt och lite tråkigt också ju! Men önska oss lycka till...
ska i alla fall göra i ordning mig inför matchen. KRAM!


mål inom bloggen

hhehe.. Emma (www.likeemma.blogg.se) kom typ på mål inom bloggen. Så jag kommer ha vissa krav på mig som bloggerska!

 minst 5/6 inlägg per dag.

 ladda upp minst tre bilder i olika inlägg varje dag.

 ha en hiss eller diss 1 gång per månad.


dock inte så mycket. Men än början trots allt.
 

msel collage

Emma och Ida hade gjort ett collage om oss. Asso msel! Det är dock hemligt, vad det betyder. Men vi brukar säga till vissa ändå. Det är Emma, Emma, Ida och jag. Älskar er! Släpper er aldrig bästavänner.


hemma nudå..

Nu är jag hemma efter en tråkig dag i skogen. Men det var lite roligare än jag hade tänkt mig i alla fall. Anton, Andre, Fanny och jag skulle bygga en fobollsplan och läktar utav pinnar och annat. Sen gick vi också tipspromenad och det var då jag frös till is. Jag skulle verkligen ha lyssnat på mamma i morse. Kunde knappt röra min tår! Sen åt vi grillad korv, var fett gott. Fick smaka festis av Emma k och hennes jacka eftersom jag frös så otroligt mycket. Sen så orienterade vi  också. Det var kul. Jag var då med Fanny. I början gick det skitbra för oss och vi hittade typ alla stämplar, vi trodde typ att ingen hade hittat så många som vi. Men alla hade typ det, haha! Efter så gick jag då hem med Sofia, Amanda, Olivia, Fanny och lite Elin. Eftersom Sofia har så jäkla mycket godis hemma hos sig så fick jag en klubba och fyra s-märken. Ville inte gå hem annars, hehe..
Men nu sitter jag då här och äter min klubba, fryser lite, men bara på tårna. Aja, nu ska jag sluta klaga. Kram!

utedag

godmorgon! Idag fick vi lite sovmorgon, ska träffas kl 9 vid torpet. Gosh, så boring! Vi ska typ orientera, tipsprommenad och andra tråkiga saker. Fast tipspromednad är i alla fall lite roligt..


sportlunch

Nu ska jag ta min goda sportlunch som ligger och väntar på mig vid kylskåpet. Ses i morgon! Godnatt..

Idol & hemmafruar

aa, godnatt bloggen! Blir nog sista inlägget idag. Men blir att kolla på idol och sen lite av svenska hollywoodfruar. Som jag då kallar hemmafruar! Som ni kanske märkt är mitt nya intresse här på datan (förrutom bloggen) att göra collage på picnik och picasa 3. Det är så jäkla kul och ja, det har allt man kan tänka sig som jag då redan skrivit i ett annat inlägg. Aja, puss o kram ♥


dock gammal bild på mig, ful iknow!

Försöker hålla bloggen vid liv genom att ta bilder från google, picasa och picnik + lite gamla bilder.

picnik.com

ME LOVE!
det  blir skitfina collage där och man kan lägga till allt mellan himmel och jord. Så jäkla rolig och bra sida! Gör bland annat mina heders där, fast ibland gör jag då dom på Picasa. Men för det mesta på picnik. Och collage på mina kompisar, Dessie och Paow och mycket mer! I ♥ Picnik.com


hehe...


AWWWWWW, dom passar verkligen ihop.. ♥







Bloggtorka..

Ledsen, men kommer verkligen inte vara på humör på att blogga nu när mobilen är sönder och så. Kanske blir ett inlägg per dag, ledsen! =(


Skolan

Mmh.. idag var det skola! Vi slutade kl 2 idag, så det var inte så lång dag. Hade mina nya uggs, koftan och såklart min LV väska. Mjaouu.
aja, pallar inte skriva om skolan och kan inte ladda upp bilder på tre veckor, så bloggen blir typ lite boring då.
kam!

Till paow..

Haha, jag älskar Paow! Fast hennes nya blogg blev inte så jättefin.. typ ingen barbie eller så längre. Men lite fin var den! aja, älskar Paow skitmkt! Så jäkla fin..!




THE PERFECT MAN

Haha, kollade på film nyss och så har jag varit ute med kaninerna. Det blåste mycket just då så dom fick inte vara ute så speciellt mycket. aja, har lite på matteläxan kvar. Men svenskan var klar. Kollade i alla fall på The Perfect Man, den är så himla bra. Vi har den filmen dårra. Brukar kolla på den när jag är hemma själv eller är sjuk och så. Älskar den filmen!








FA*K OF!

JA? Min mobil är nu på lagning i två-tre veckor! Men till dess tänkte jag ha min gamla mobil, den röda. Men den har dock fyra knappar som har losnat (stavning)... Och så ska den mobilen inte heller funka, såklart! Vad är felet med mig och mobiler? Men det kan också vara fel simkort, men då måste jag ha Telia igen och inte comviq.. GOSCH, blir så trött på allt :)
aja, efter el giganten köpte vi hem pommes och korv, det var i alla fall gott med ett glas vatten till också.


äkta fetmat...


min förra mobil, dock superbra men desginen är lite ful ...


Outfiten


el giganten

Hellu.

Nu åker mamma till jobbet och jag, pappa och Emma ska nu åka till el giganten och kolla på min mobil, jag kanske får en ny ju! Men kommer typ välja en likadan.. den mobilen var ju queen asso. Sen resten av dagen blir det väl slappa vid datan. Har inte så mycket planerat som sagt. Kanske ta ut kaninerna och så. Ja, slappa helt enkelt.

JAG VILL HA!


Poppa popcorn!

Haha. Godnatt bloggen, tror jag. Är väldigt trött men ska inte lägga mig än. Några tjejer knackade typ på och sålde kolor och kakor och vi köpte såklart! Äter det nu och så ska jag poppa lite popcorn, Karlpetter vann ju kändisdjungeln...! aja, godnatt!





HISS



Mopsar

Haha, är inte dom för söta? Vissa tycker att deras ansikte är för platt och ihop tryckt. Ni vet ju inte vad gulliga hundar är då. Vill typ ha en mops. Men det negativa med dom är att dom snarkar. Det är jobbigt, men dom är för söta!



Kissie

Okej, hennes blogg är ju bara bäst! Bra uppdatering och ja, allt. Den har ju också en fin design. Puh, hade verkligen tröttnat på den förra. Men hennes blogg hissar jag verkligen.





kategorier




Kläder&Smink&Skönhet: Allt som har med kläder, smink och skönhet kommer att hamna under kategorin Kläder&Smink&Skönhet. Ja, ni fattar!

Nytt i garderoben: Allt som jag shoppat, som jag lägger upp på bloggen hamnar då under kategorin Nytt i garderoben. Ni fattar!

MIN MOBIL!

Det är därför det inte blev några bilder från stockholm utan bara det som jag köpt, lånade emmas mobil då. Har ju bara haft den i 3 månader och så fick man liksom comviq igår. FAN! Om ni inte hade förståt det så är den tyvärr sönder. Vet inte vad som hände. Jag trodde liksom att den hade laddat ut men sen när jag kom hem laddade den typ aldrig och så fick jag inte på den. Bölar skitmycket, men eftersom jag bara haft den i tre månader kommer jag typ få en ny, hehe!


SHOPPAT

Hej bloggen!

Kunde inte blogga förrän nu, men har ju varit i stockholm och shoppat. Blev inte så mkt men är skitnöjd. Det blev fika och tacobar! Vi såg två killar från idol som hade åkt ut och marie herrey. Haha. Här kommer bilder.


Väska


Tjocktröja


Tröja


Uggs

Så, det var allt. Blev dock inte alls mycket men whatever.. är i alla fall nöjd med allt. Det skulle bli en till canada kofta i grå men fanns tyvärr inte i min storlek =(
Men vill verkligen tillbaks dit, för det var verkligen kul och skitmysigt!

comviq

Mmh, nu är mamma så snäll så jag har liksom fått comviq! haha, tack..
Typ alla kompisar har ju det och nu kan man äntligen smsa med dom utan att få hög mobilräkning eller så. Nu hör jag att det prasslas där uppe! CHIIIIIPS, här kommer jag =)



chill..

Ja, nu har man gjort allt för idag, bara att skriva shoppinglista och mata kaninerna.. men sen är allt CHECK! Vet i alla fall att jag ska köpa en canada kofta och uggs.. färgerna och så vet jag inte, men det blir snyggt båda! Fan, vad kul det ska bli. Hoppas jag hittar en massa snyggt.. annars blir det ju inge kul. Men jo då, men kommer typ ha träningsvärk eftersom skoljoggen! Haha, men idol börjar om några minuter, är ju fett bra asso =)


innan skoljoggen =)


Nu blir det godis...!

KRAMIS

haha, kramis är en så jäkla söt kanin! Sjukt fina låtar också.
min idol?

 



GSM

aja, nu ska jag spela gsm, blir mer blogg senare! Promise.

Min kopp

Har ni också en egen kopp? Gosh, jag köpte min för två år sen i dalarna, tror jag. Men så fort jag ser den blir jag sugen på att dricka något gott i den. go girl!


dålig uppdatering.

SORRY!
Blir helt enkelt bara så, ibland pallar jag inte att sitta vid datan och då blir det ju såklart dålig uppdatering. Men tar igen allt nu, på en gång.
Idag var det ju skola, det var boring! För vi hade liksom skoljoggen, springa 5 km! Jag fick tiden 39 minuter, sprang för det mesta med Fanny, Emma och Ida. Sen fick jag redovisa en sak för klassen, det var boring men Carina sa att jag var duktig! Puh, idag var det ju spanska och vi hade läxförhör, men han glömde det! Och jag som inte ens kunde dom, jippie! Nu kan jag träna mera! Så det var ju bra.
Nu har pappa, emma och varit och handlat.. haha, jag träffade våran spanskalärare där. Men det blev godis och så tacos till i kväll.


Igår, när jag var med Emmak www.emmawow.blogg.se =)

IDOL

Japp, nu kollar jag på idol! Mina favoriter just nu är Tove och Elrika. En så länge i alla fall. Och lite hon med det dära långa, lockiga håret som burkar ha hippiefläta. Mmh, men i morgon är det ju LT-cup, ska bli hur kul som helst. Mamma handalde matsäck idag, det blev baugette och festis... kanske lite kakor också! Men nu är pausen slut på idol, kram ♥

LV och GUCCI

Min högsta dröm är liksom att äga en Louis Vuitton väska och en Gucci väska. Är så jäkla avundsjuk på min kompis som då har båda dom väskorna! Men dom är dock köpta i Spaninen. En annan kompis har en LV väska från Egyptien, är vi det enda landet utan LV och Gucci?




LV, det är inte en sån väska som jag vill ha.


LV, den här skulle jag vilja ha.




Gucci, dock ingen väska som jag skulle vilja ha.

hemma

Nu är jag hemma efter en till jobbig dag i skolan. Vi hade syslöjd, gosh, jag suger på det.. Förstörde tre nålar idag och så råkade mtt tyg fastna i symaskinen. Men som tur var behövde jag inte göra om, puh. Vi hade också språk, det börjar faktiskt bli tråkigt. Men man vill ju lära sig så jag försöker att hänga med på lektionerna! Och spanska är så svårt, sen har jag ju vart sjuk gången innan så ligger som sagt lite efter. aja.
Nu har jag tagit lite vanilj youghurt och flingor, bästa mellisen! men ska väl spela lite gsm nu och senare är det ju gården. Men vet inte om jag ska gå, för känner mig trött och så. Och det gör ju inget om man hoppar över en gång..!


träningen.

Hej bloggen!

det här blir ett lite försenat inlägg. men igår på träningen så bestämde vi att vi skulle ha dubbelträing på tordag (imorgon) Haha, kul va? Asso det börjar kl 6 och då ska vi träna med några tjejer som är yngre och efter det är det vår vanliga träning. Och i skolan har vi LT- cup, alla tjejer anmälde sig såklart! Rosa och svarta tröjor blir det för oss, förra gången förlorade vi alla matcher, hoppas likosm att det går bättre nu? haha..
Men det blir rena dagspasset ju, aja!

lista..

Har ni några planer redan nu för helgen? Det har i alla fall jag, det ska bli sådär men också mycket roligt!

 Åka till Stockholm med mamma, emma, pappa och shoppa.

 Vara med kaninerna, ofc.

 Bland annat, skriva lista på vad jag ska shoppa ( se punkt ett..)

 Göra spanska, matte och svenska läxa.

 Blogga.

blir sjukt irreterad på folk!



tror att dom kan bli vän med mig utan att jag vet vem personen är. Det driver mig till vansinne. Det händer oftast på gSm ( gosupermodel ) att en nybörjare eller katalog modell frågar mig om vi kan bli kompisar. Mitt svar är oftast trevligt och vänligt. Men inombords skulle jag vilja svara såhär: Vafan! Tror du att jag vill bli vän med nån mysko främling? HEJDÅ!
asso vad som helst, jag försöker liksom få alla att fatta det genom att skriva det på profilen, gobloggen, snabbmedlenade och bloggen...! Men det bara fortsätter... gosh, varför? Kan folk inte fatta det? Nu säger jag inte så här om alla utan det är vissa, ganska många faktiskt som gör såhär. Kan ni inte fatta?
det är i alla fall sjukt irreterande. Om du vet att du är en sån här så ta åt dig, det är nog fler än jag som tycker såhär.. ledsen, men det funkar inte längre!


10 saker ni inte visste om mig...

- Jag har bruna ögon men har alltid velat, kommer alltid vela ha blåa ögon.
- Jag har storlek 35 i vissa skor.
- Jag hatar att vara med på kort, fastnar inte på bild.
- Min mobil är en Nokia.
- Jag är medlem på bdb men är nästan aldrig inne.
- Jag tycker att bebisar är det gulligaste som finns.
- Min favorit affär är GinaTricot.
- Jag spelar back i fotbollen.
- Jag har haft tre andra bloggar innan den här.
- Jag har inte gjort några slingor i mitt hår, som många tror att jag gjort.

Så, det var några saker ni inte visste om mig..? Trodde väl det :)





home from the school..

hejhej... nu är jag hemma från skolan! Syrran fick ju gå hem för hon var typ nära på att svimma? Fattade inte riktigt..! aja, skolan idag var ju fett rolig annarns. Vi började på fotoalbum om Gustav Vasa och så, det var kul och så körde vi basket på jumpan, jag tycker då att jag är bra?! haha, men kul var det i alla fall och det är det viktigaste. En kille började typ böla 4 gånger! Asso shiet vad patetisk man får vara... tänker dock inte säga hans namn, känner mig taskig då. Så fort han fick bollen ( på jumpan ) och nån kom ock råkade slå till han så blev han fett ledsen och arg. Han typ knuffade tillbaks men hårdare! aja, när jag kom hem så tog jag två bullar och fil. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ spela gsm och senare är det ju träning!


dagens outfit. ( spegeln är lite smutisg =P )

tröja - newyorker
jeans - kapphal
linne - h&m


Bullar

Japp, nu sitter jag här och äter bullar, tack för det. Ögonen är fyllda av tårar, men tyvärr är det secret! skäms nästan... alltså det är inget jag har gjort utan det är bara en liten sak! Men vad ska man göra? Det är bara att acceptera även om det är tungt och jobbigt. Och det här mina vänner, var både tungt och jobbgt. Aja, svenska hollywoodfruar börjar ju snart. Det programmet är så himla bra även fast det bara visats än gång. Men tyvärr så ************ FAN! Jag som verkligen älskar det programmet! GODNATT  BLOGGEN!

Desgin

Japp, har bytt design.. min förra var så.. hmmm? tjejig? aja, det blir nog den här ett tag nu!

FÖRE



EFTER


JAG ÄLSKAR MIN KANIN!

Haha, det kanske ni visste? att jag älskar min kanin grymt mycket. Lilla Dessie!

Hon fyller år den 28 april. Vi såg ur tidningen att kaniner var till salu. Vi åkte dit och skulle kolla på alla söta. Väldigt små kaniner. Dom var ju bara två månader då liksom. Det fanns två gråa. En svart som redan var bortlovad och en vit kanin. Den vita kaninen var på rymmen. Pappan i familjen typ jagade den ute på gräsmattan men sen lät dom hon få skutta fritt för det var så svårt att fånga hon. Och den kaninen var såklart Dessie. Mamma frågade om Emma och jag hade bestämt oss. Vi sa i mun på varandra. Den vita! Jag fick prova bära lilla kaninen. Japp. Det blev hon. Mamma tyckte också hon var söt. I bilen på väg hem. Emma och jag satt där bak med kaninen i en resebur mellan oss. Vi försökte komma på massa namn till kaninen. Men inte förns vi kom hem kom vi på att hon skulle heta Dessie!

När vi kom hem satte vi hon i hagen. Den var stor. Fanny kom på besök och kollade på den nya kaninen. Men sen gick hon hem. Gud vad söt hon är! Sa jag nästan hela tiden. Mamma, emma och jag stod runt hagen och kollade på Dessie som nosade och sprang runt i hagen. Hon stack ut hela huvudet genom gallret. Sen kom hon ut med hela kroppen också. Gud vad busig hon är! Det var det jag sa nu nästan hela tiden. Dessie var på rymmen. Liksom det första hon gör är att rymma? Oh gosh.. vad har vi gjort för val egenligten? Men sen fångade vi in hon och hon fick gå in i buren som straff. Emma och nästan tävlade om vem som skulle få bära in hon.

Hon fick en kompis som hette Polly. Dom accepterade varandra och skuttade tillsammans och hade jättekul. Polly är alltså våra kusinerns kanin. Söt som socker. I alla fall. Fanny fick en kanin lite senare och den fick ju heta Torres och den var mycket mindre än Dessie. När dom träffades för första gången. Attackerade typ Dessie Torres. Eftersom Torres var så liten så såg man ju knappt han. Dessie låg ju liksom på han. Så dom kaninerna funkar inte ihop. Men Torres är jättesöt. Sen när Emma åkte till Spaninen fick vi vara kaninvakt åt Sally. Emmas kanin. Mellan Dessie och Sally blev det till och med en fajt. Dom bet varandra och kunde nästan dödat varandra om inte syrran tog stopp på det. Som hon gjorde också. Dom kaninerna funkade inte heller ihop. Sally är självklart supersöt.

Dagarna gick. Om 7 månader blir hon ett år. Grattis i förskott? Kanske lite för långt mellanrum. Men i alla fall.
Vi köpte en ny bur till Dessie. Den buren hade två våningar. Men hon fick bara vara på en våning under natten. För lilla Dessie kunde ju öppna dörren på nerevåningen innefrån. Det var som en bräda ner. Den fick hon gå på om hon skulle upp eller ner. Den brädan var ju lös så man kunde ta bort den och så kunde man fälla ner en lucka så att hon bara kunde vara på uppevåningen. Men varje gång man skulle stänga luckan rymde hon. Hur man än gjorde så lyckades hon alltid att rymma. Mamma och jag fick jaga Dessie en hel halvtimme när det var mörkt ute också. Det var knappt så man kunde se Dessie. Gosh, vad hon var bedrövlig.











Men ärligt talat! Hon är den busigaste och sötaste kaninen i världen! Fick nyss en puss av Dessie. Tungan är sträv! Så jäkla söt..

home..

Hej bloggen!

Nu är jag då hemma från skolan, den var boring! Bilden var roligast.. om man säger så. På rasten var vi då på vårt " gamla " fritids och lekte? haha, det var i alla fall kul, vi gungade och så! Och hade en massa minnen från den tiden vi gick där. Annars hade vi ämnena bild, musik, SO, matte och svenska. aja, nu är jag hemma. Sitter här och smaskar på skorpor, så jäkla gott! Efter skolan tar jag nog hellre skorpor än kakor! Jag menar om vi hade kakor i skafferiet och skorpor så skulle jag absolut ta skorporna. Det är faktikst sant, haha! Vissa kanske inte tror mig eller så.. men så är det. Pappa ska nu dra och spela lite golf, han har jobbat hemma idag!
aja, kram ♥


städat rummet

Visst är jag duktig? Mitt rum skiner verkligen nu, känns hur bra som helst. Städat varje låda, nu har jag bara att damsuga kvar. När man städar brukar man ju nästan alltid hitta något man glömt bort och man kan då sitta i flera timmar med den saken. Jag hittade en bok nu när jag städade, ingen vanlig bok. Utan den handlade om mig och mina kompisar för 4 år sen. Haha, den var jätterolig att läsa. Hade fått den av mamma och pappa, tror jag, haha! Aja, nog om det, har precis ätit lite middag med familjen. Det blev någon potatisgratäng, fläskfilé och en god sallad, liksom gott! Ikväll blir det mys framför datan elr tv med chips och så. Det är ju helg? Och ni som tycker jag äter mycket skräpmat, varför byr ni er? tänk på er själva och btw, det är helg, ingen dör väl av lite chips två dagar i rad. Vad har ni gjort idag? Varit lika duktiga som jag, städat rummet, gjort läxan osv..?
aja, det blir lite bilder nu på mitt nystädade rum.. mjaouu.

FÖRE



EFTER



FÖRE



EFTER


Nya kategorier

Hej bloggen!

nu har jag gjort två nya kategorier.. som sagt så är det inte så intresseant men aja.




Listor: Alla listor hamnar under kategorin Listor. T.ex hiss och diss, köplista... så fort jag bloggar en lista kommer den alltså hamna under kategorin listor.

låtar: Alla låtar jag lägger upp på bloggen, hittills har jag bara lagt upp en låt. Men också videos hamnar under kategorin låtar. Alltså videos och låtar hamnar under kategorin låtar.

SÅ HIMLA COOLT!

Man kan räkna ut sin ålder med hjälp av chokladmatematik!
Fuska inte med att gå direkt till slutet! Det tar mindre än 1 minut.
Räkna allt eftersom.

1. Hur många gånger kan du tänka dej äta choklad i veckan?
(Talet måste vara över 0 och under 10)

2. Mutiplicera med 2.

3. Lägg till 5.

4. Multiplicera med 50.
( jag väntar medans du hämtar räknaren)

5.om du redan har fyllt år under 2009 lägg till 1759, om du
ännu inte fyllt år, lägg till 1758.

6. Dra nu ifrån dit födelseår ( 4 siffrigt tal )

Resultatet är ett 3 siffrigt tal. den första siffran är det antal gånger i veckan som du
kan tänka dej att äta choklad. de andra 2 är din ålder!!!

Sant ! ;o


P.S Jag tog den här saken från www.idawalther.blogg.se ;)

Godmorgon?!

Haha, godmorgon bloggen. Det kanske inte var precis passande med tanke på att klockan är halv 1 ?

aja, idag blir det slapp, slapp och ännu mer slapp, men dock har jag några saker som måste göras..

 läxan.. ( matte, svenska )

 vara ute med kaninerna.

 packa upp.

 BLOGGA!!


Inte så mycket trots allt, men annars blir det ju att slappa.. kanske till och med ta ett dopp i poolen? =)


donken..

Nu på kvällen har mamma, pappa, emma och jag ätit donken, jag tar som vanligt en cheeseburgare, stor pommes frites och fanta. Det är gott det. Mamma har också köpt godis och chips, det är också mycket gott. Men självklart äter jag inte såhär onyttigt varje dag! Det här blir nog sista inlägget för idag, kram ♥



LÅT

 

Beyonce - Hello ♥

matchen

Hej bloggen!

Nu har jag varit hemma några timmar, gjrot lite olika saker. Men innan det hade vi ju fotbollsmatch mot IK tun.. vi vann! Med 6-1, jag spelade ju back, alla gjorde verklgien sitt bästa idag.. PSK ÄR BÄST INGEN PROTEST :P
aja, vad har ni gjort idag da?
själv är jag i alla fall sjukt trött men har precis duchsat, då blev man väl lite piggare.
Ni vet väl ungefär vad jag gjort hos kusinerna, dom har i alla fall två sjukt söta katter, selma och wilma.. mjaoou!

bloggar snart!


Beyonce

är det bara jag som tycker hon är grym? asso hennes röst?
tycker i alla fall att hon sjunger mycket bra! Hon är inte min idol, men så jäkla bra ändå.






=)

Nu sitter jag hemma hos kusinerna. Vi har kollat på eves bandymatch, dom vann med 2-1! Rasmus är på hockeymatch och kommer typ hem snart. Moster, emma och jag har handlat lite, mat och sådant.
Har inte så mkt att skriva om men vi ses i morgon, blir ju att sova över här!

Kusinerna!

Hej bloggen!

Snart kommer moster och hämtar Emma och mig. Vi ska sova över där, till i morgon! Det ska bli kul, Eve och Rasse bor ju där, haha. Men ska packa det sista nu. Hörs!


rosa mjukisdress!

Jaha! Ska man köpa en rosa mjukisdress? Tycker inte att den på H&M är så speciellt fin, men den funkar trots allt.


sjukt trött...

Tjenare!

Idag är jag inte i skolan... känner mig trött och har ont i huvudet! Har precis tagit plättar, mums! Och så har jag sovot och slappat vid tv, det är sånt man gör när man är sjuk ju? aja, här får ni min oufit och lite andra bilder.


mys! ( ser tjock ut? )


plättar..... <3


BILDER FRÅN KLUBBEN!

jaa, tänkte ladda upp lite bilder från klubben nu.. jag hann ju aldrig blogga efter! stress stress. aja, här kommer dom!


Elin och Fanny kör!


Emma och Emma kör...!


haha..!


på vägen dit!

sweet home!

mmh, nu är jag hemma. Ida är också här, hon och emma håller på med nån tipspromenad eller något.. orkade inte så jag satte mig vid datan! Idag var det ju skola.. det var väl boring som vanligt. På engelskan skulle man redovisa en artist på engelska och spela upp en låt också, sen kommer jag inte ihåg så mycket mer.
I alla fall, så nu dricker jag O´boy... ska ut med kaninerna snart.. dom behöver också frisk luft, right? aja, ses!


Desgin..

Hej bloggen!

som ni kanske ser så har jag då en ny desgin, vad tycks?
sådär.. tycker jag själv men det var nog finare än den förra!



Klubben.

Hej bloggen!

Nu är jag på klubben.. vi har redan kört lite pingins, jag vann! =)
aja, vi ses senare eller i morgon, kommer ju kanske inte hinna blogga ikväll för måste kolla på matchen. Inter mot Barca, hehe! aja, kram ♥

kategorier

Har gjort några nya kategorier. Inte så viktigt men men.




Bloggen: I den här kategorin kommer allt som handlar om bloggen hamna, dvs alla nya design inlägg, nyheter om bloggen och det här inlägget kommer att hamna under kategorin bloggen.

Dessie: Om jag har nåt att berätta om min kanin Dessie är det bara trycka på dessie. Alla söta bilder hamnar där.. även bilder på andra kaniner.

Outfits: Inte så svårt att förstå. Alla bilder på mina outfiter som jag kommer försöka att lägga upp varje dag hamnar under kategorin outfits. Också mina drömoutfiter eller kanske någons kompis outfit. Allt som har något med outfit att göra kommer att hamna under kategorin outfits.


DESSIE

Hejsan ♥

här får ni en bild på min lilla sötnos Dessie!



O U T F I T

Här kommer dagens outfit/dresscode.
observera att bilden är lite suddig!


Tröja: JC
Byxor: GinaTricot
Kofta: Psk


hemma!

Hej bloggen!

Idag har det vart skola, boring... ja, jag hatar skolan.. det ända som är kul är bild och kompisarna. aja, idag hade vi språk, so/no, matte, svenska och slöjd. Jag går ju i spanska, det är inte så kul... menmen.

Idag ska jag och några kompisar gå till gården, är typ hemma igen vid halv 9. Man kan spela biljard och pingis och sånt där, första gången idag! Men först ska jag äta, mamma kommer hem och lagar något gött eller så blir det att värma rester! Hur har ni haft det idag?


Fruktsallad och idol.

THAT´S LIFE!

Okej, inte precis men fruktsallad är gott och idol är världens bästa program så why not?
aja, som sagt så har jag vart på fotbollsträningen, det gick självklart bra! Det var fett kul när vår tränare ramlade... haha.
Och nu så har jag duschat, tagit fram kläder till i morgon och ska kolla klart på idol, ses i morgon! ♥


P.S design!

Jo juste!
Desginen kommer komma nån gång i veckan....! ♥


Hej bloggen!

Har haft några bloggar innan den här bloggen men kommer typ satsa på denna.
Vad har ni gjort idag? Själv har jag haft studiedag, så jäkla skönt! Jag har varit med min lilla kanin Dessie och kusinernas kanin Polly som bor här i veckan, spelat data och mycket mer.
Det är snart dags för fotbollsträning.. åh! skulle helst bara vilja slappa idag... med det är livet helt enkelt.
aja, innan jag går får ni en bild på mig!


har inget smink.. whatever ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0